Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Beleef het logeren bij de boer in Zeeland!

Heeft u altijd al eens willen bij de boer in Zeeland? Dan bent u van harte welkom om fijn en comfortabel te overnachten bij Appartement de Graanzolder. U overnacht dan in een prachtig appartement op de zolder van een oude graanschuur. Het appartement ligt naast een boerderij waar u volop geniet van het rustige boerenleven.

Neem deel mee aan leuke activiteiten

Wanneer u ervoor kiest om bij de boer te logeren in Zeeland, dan kunt u deelnemen aan leuke activiteiten. Zo kunt u meehelpen met het verzorgen van de dieren en tegelijkertijd veel kennis opdoen over het echte boerenwerk. Gaat u samen met uw kinderen? Voor hen is het uiteraard ook leuk en zeer interessant om te logeren bij de boer in Zeeland. Zo kunnen ze koeien aaien, kippen voeren, meerijden op de tractor en buitenspelen. Ook het slapen in een oude graanschuur is een unieke ervaring voor iedereen. Daarnaast zijn er een aantal mogelijkheden voor jong en oud om deel te nemen aan leuke activiteiten.

Slaap vlak bij de kippen en de koeien

Het appartement waarin u kunt logeren bij de boer in Zeeland ligt nabij de koeienstal. Hierdoor kunt u ’s avonds laat genieten van alle rustgevende geluiden van deze dieren. Dat is een andere ervaring dan de geluiden van voorbijrijdende auto’s in de stad. In de ochtend zou u bijvoorbeeld ook eens gewekt kunnen worden door de haan, in plaats van uw wekker. Beleef opnieuw de basis van het leven en kom heerlijk tot rust tussen alle boerderijdieren.

Kom gerust langs om te logeren

Heeft u interesse om te logeren bij de boer in Zeeland? Bekijk dan eens de website van Appartement de Graanzolder en plaats eenvoudig uw reservering. Zo bent u verzekerd van een goed verzorgd en een comfortabel verblijf. Bij vragen en opmerkingen is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met de medewerkers. Zij weten veel over het boerenleven en vertellen u graag meer over de unieke accommodatie, de bezienswaardige omgeving en alle activiteiten.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/