Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Betere prestaties en goed manoeuvreren met de Edge Pro surfboard vin

Iedereen die wil windsurfen, van beginner tot gevorderde, heeft een surfplank met één of meerdere vinnen nodig. Zwemer Watersport levert al bijna 60 jaar watersportartikelen aan liefhebbers in heel Nederland en zijn daar dus bijzonder deskundig in. Via hun webwinkel of in hun winkel aan het Veerse Meer kun je een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment aan artikelen, voor elk type watersport. Natuurlijk zijn er ook voldoende surfbenodigdheden en vinnen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Bij deze specialist is de Edge Pro vin een populaire keuze en dat is niet voor niets.

Het doel van de vin op een surfplank

Een surfplank is een technisch hoogstandje, maar de Edge Pro vin is dat net zo goed. Als jouw plank geen vin of vinnen zou bevatten, dan kun je er niet naar behoren mee surfen. Het doel van de vin is om de plank in het water te houden en om deze recht te laten gaan. Je kunt je misschien voorstellen dat een plank zonder vin alle kanten op over het water heen zal glijden, vooral als je met je lichaam en voeten probeert te sturen. Daarom zijn er lange en korte vinnen en kun je surfplanken vinden met één, twee, drie of vier vinnen. De vinnen bevinden zich allemaal aan het einde van je surfplank en helpen je beter te manoeuvreren, sneller te gaan en je prestaties te verbeteren.

Laat je helpen door deze specialist

De Edge Pro vin is een grote vin, bedoeld voor een longboard. Deze longboards hebben meestal maar één vin, maar die is lang en smal. Dit worden ook wel single fin surfplanken genoemd. Ben jij geïnteresseerd in de Edge Pro of wil je meer informatie over vinnen op je surfplank en hulp bij het maken van een keuze? Dan is Zwemer Watersport dé specialist voor jou. Met zoveel jaar aan ervaring weten ze als geen ander welke vin voor jou het beste is.

https://www.zwemer.nl/