Combineer een van de workshops met een lunch of diner in Nijmegen

no image avaiable

Je wilt voor je familie een leuke en originele activiteit organiseren. DoeNijmegen is dé specialist op het gebied van workshops en uitjes in de omgeving van Nijmegen. Hier vind je precies wat je zoekt. Je hebt keuze uit verschillende leuke workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Alle activiteiten worden begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.

Verschillende arrangementen met workshops voor een onvergetelijke dag met vrienden of collega’s

Hoe leuk is het om een dagje weg te gaan met vrienden en collega’s? Verras je gezelschap met een van de leuke activiteiten van de specialist. Bekijk het ruime aanbod activiteiten en workshops van DoeNijmegen in Nijmegen. Deze organisatie biedt ook verschillende arrangementen aan, waarin twee activiteiten met elkaar worden gecombineerd. Zo kan je bijvoorbeeld een escape room combineren met een 3 gangendiner. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf verschillende activiteiten samen te voegen tot een onvergetelijke dag. Per activiteit staat de duur en de kostprijs per persoon aangegeven. Afhankelijk van het seizoen kies je uit activiteiten voor binnen of buiten. Het is ook mogelijk om te kiezen uit diverse avondactiviteiten.

Maak je eigen glühwein of kies voor een van de andere workshops in Nijmegen

Een vriend of vriendin van je gaat trouwen en jij bent degene die het vrijgezellenfeest mag organiseren. Uiteraard wil je natuurlijk een aantal leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop glühwein maken? In deze workshops leer je in het hartje van Nijmegen alles over dit lekkere warme drankje en gaan jullie ook aan de slag om zelf glühwein te maken. De workshops bij DoeNijmegen zijn altijd combineerbaar met andere leuke activiteiten en verschillende eetformules. Je vindt in het aanbod verschillende arrangementen, maar je kan ook zelf een dag samenstellen. Plan dus snel samen met je vrienden een onvergetelijke dag en avond in Nijmegen voor de aanstaande bruid of bruidegom.