Dansles in Antwerpen voor jong en oud bij Dansschool Danzateljee

Libertyprintairmaxzijn

Ben je op zoek naar een dansschool met een goede begeleiding, een gevarieerd aanbod en waar zowel jijzelf als je kinderen kunnen dansen? Dan zou Dansschool Danzateljee wel eens bij je kunnen passen. Deze dansschool in Antwerpen biedt dansles voor alle leeftijdscategorieën. Van jong tot oud kun je hier een dansles vinden die aansluit bij jouw dansvoorkeur en leeftijd. Daarbij zijn er ook lesvarianten waaraan je samen met je kindje deelneemt. Zo is er een dansvorm voor ouder en baby, en is er een dansles voor dreumesjes waar jij als ouder of verzorger ook lekker mee mag dansen.

Dans en motorische ontwikkeling

De danslessen in Dansschool Danzateljee worden aangeboden in verschillende categorieën die leeftijdsgebonden zijn. Deze categorieën zijn baby’s, kleuterschool, langere school, kinderen van 12 jaar en ouder, en volwassenen. De docenten die de danslessen verzorgen zijn stuk voor stuk gediplomeerd en pedagogisch- en didactisch onderricht. Zo is er bij onze dansschool in Antwerpen tijdens de dansles specifiek oog voor motorische ontwikkeling bij kinderen. Dansschool Danzateljee volgt daarbij de ontwikkelingsdoelstellingen en eindtermen die ook gelden in het kleuteronderwijs en het lagere school onderwijs.

Een gevarieerd aanbod dat groter is dan dans alleen

Je vindt bij deze dansschool een keur aan mogelijkheden op het gebied van dansles in Antwerpen. Houd jij van modern, jazz of ballet? Sluit breakdance meer aan bij jouw vaardigheden? Of ben je benieuwd naar hip hop? Meld je aan of vraag naar de mogelijkheid van een proefles. Deze worden op specifieke momenten aangeboden. Naast dans kun je ook voor sport terecht bij deze dansschool. Wat dacht je van Zumba om fit te blijven? Daarnaast is er voor verschillende leeftijdscategorieën ook een aanbod in theaterlessen. Je kunt bij Dansschool Danzateljee dus vele kanten op. In alle gevallen zijn er mogelijkheden tot doorgroei; je bent dan ook welkom als zowel beginner als gevorderde.