Deze escape room is de leukste binnenactiviteit in Amsterdam

no image avaiable

Organiseer je een uitje in Amsterdam, maar zijn de weersvoorspellingen niet al te best? Ga dan naar een escape room van Escape Factory. Dit is de leukste binnenactiviteit in Amsterdam. Je hebt de keuze uit wel veertien verschillende escape rooms, elk met hun eigen verhaallijn. Infiltreer bijvoorbeeld in een politiecel en help je vriend ontsnappen uit de handen van de sheriff. Of red jij de wereld van de grootste nucleaire ramp ooit? Misschien word je wel rijk door het stelen van de schat van de farao. Kortom: je beleeft de spannendste avonturen bij deze escape room in Amsterdam. Ontrafel het geheim en bevrijd jezelf uit de kamers van de Escape Factory, de leukste binnenactiviteit in Amsterdam.

 

Je vindt altijd een leuke escape room ergens in Amsterdam

Wil je een puzzel oplossen in een escape room in Amsterdam, maar bezoek je tijdens je dagje uit eigenlijk vooral Amsterdam-Noord? Ook hier vind je een aantal spannende escape rooms van Escape Factory. Dus in de hele stad beleef je de spannendste avonturen tijdens deze onvergetelijke binnenactiviteit in Amsterdam. Daarna kun je je dagje Amsterdam gezellig afsluiten met een borrel of uitgebreid diner. De mogelijkheden zijn hierbij zeer uitgebreid. Het is mogelijk om je te ontvangen met koffie en gebak, maar ook een uitgebreid viergangendiner behoort tot de mogelijkheden. Zo maak je je dagje Amsterdam helemaal compleet.

Maak gebruik van allerlei arrangementen

Wil je met je collega’s vergaderen op een originele en inspirerende plek in Amsterdam? Ook dat kan bij Escape Factory. Maak gebruik van de vergaderzaal die van alle gemakken is voorzien. Ook krijg je uiteraard regelmatig koffie en thee en word je voorzien van een heerlijke lunch. Na een inspirerende meeting waarin je veel knopen doorhakt is het leuk om een puzzel op te lossen in een van de escape rooms. Hierbij moet er intensief samengewerkt worden, dus  werk je direct aan de teambuilding. Zo is een vergadersessie in Amsterdam niet alleen nuttig, maar ook zeer aangenaam.