Liberty printairmaxzijn
Image default
Attracties

Deze indoor speeltuin nabij Tilburg biedt alle mogelijkheden voor een geweldig dagje uit

Bent u op zoek naar een écht leuk uitje voor het gezin? Ontdek de wereld van Kids Wonderland in Molenschot, nabij Tilburg, en laat de kinderen genieten in de grote indoor en outdoor speeltuin! Iedereen kijkt hier zijn ogen uit door de geweldige sfeer en talloze attracties en speeltoestellen. Het park is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Dit betekent dat u, op de dagen dat het eerder donker is, geniet van een feeëriek verlichte speeltuin. Uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om te genieten van lekkere hapjes en drankjes in de horecaruimte en op het terras. Zo komen ook de kinderen tussendoor helemaal tot rust en kunnen ze vervolgens weer vol energie gaan spelen.

Een grote binnen- en buitenspeeltuin

Kids Wonderland in Molenschot, vlak bij Tilburg, is een indoor speeltuin met volop attracties voor kinderen tot en met twaalf jaar. Niet alleen klimrekken en glijbanen, maar ook trampolines en zelfs een lasergame maken deel uit van de mogelijkheden die dit avonturenpark biedt. Naast een indoor speeltuin, vindt u bij Kids Wonderland ook een grote buitenspeeltuin, die net zo ideaal is voor een geweldig dagje uit in de buurt van Tilburg. U kunt hier plaatsnemen op het terras, gelegen aan deze buitenspeeltuin, en genieten van een heerlijk drankje in de zon, terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden. Zo beleeft u ook een zorgeloze en ontspannende dag!

Schoolreisjes en kinderfeestjes

Wilt u een schoolreisje organiseren in deze indoor speeltuin in de buurt van Tilburg? Dan doet u dit eenvoudig dankzij de verschillende arrangementen die Kids Wonderland aanbiedt. Zo weet u zeker dat de dag straks helemaal geslaagd is. U kunt de bussen en auto’s gratis op het terrein parkeren en alle begeleiders mogen gratis mee naar binnen. Organiseert u een kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Dan biedt dit avonturenpark ook vele mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit!

https://www.kidswonderland.nl/