Een aluminium vliesgevel is eigenlijk een lichte constructie

Een aluminium vliesgevel of gordijngevel is een bijzonder lichte constructie opgetrokken uit aluminium en glas. Het gaat om een niet dragende structuur die vaak als een soort van schil rond je woning wordt gezet. Visueel leent een gordijngevel zich alvast tot prachtige creaties. Deze glasgevels zorgen immers voor heel wat lichtinval, zodat je steeds een zonnige living hebt. Of dat dan niet bijzonder warm wordt in de zomer? Wel dat valt reuze mee, mits je een goede ventilatie voorziet. Van nature uit is een gordijngevel ecologisch verantwoord en kun je er heel wat energie mee besparen.

De expertise in vliesgevels van Peeters nv

Omwille van het feit dat vliesgevels nog niet goed gekend zijn, kun je het plaatsen van een vliesgevel niet aan iedereen zomaar overlaten. Je hebt echt wel specialisten nodig om dit klusje te klaren. Gelukkig kun je rekenen op de expertise van Peeters nv. Dit bedrijf is al meer dan 10 jaar aan de slag met gordijngevels en ze kennen er dan ook de knepen van het vak. Van productie tot plaatsing, bij Peeters nv zijn ze er in thuis. Je hoeft dus niet bang te zijn om aan je lot overgelaten te worden.

Al jaren thuis in gordijngevels

Omdat de meeste architecten ook nog niet thuis zijn in vliesgevels, zorgen ze bij Peeters nv ook voor het nodige advies. Ze staan jou en/of je architect bij met advies en voeren de werken in eigen beheer uit. Zo kun je er zeker van zijn dat de werken kwalitatief uitgevoerd worden. Bij Peeters nv maken ze gebruik van de beste materialen van topmerken. Zo ben je er zeker van dat je gordijngevel jaren meegaat.

Offerte gordijngevel aanvragen

Voor je een beslissing neemt kun je natuurlijk best enkele referenties opvragen, ongeacht de partij waarmee je in zee gaat. Bij Peeters nv kunnen ze met hun 10 jaar ervaring, je alvast heel wat projecten tonen. Het is dan ook een kleine moeite om een vrijblijvende offerte voor je aluminium gordijngevel op te vragen. Bij Peeters nv reageren ze snel en maken ze steeds een offerte op maat.

Ben je op zoek naar een professionele partij die jouw woning kan voorzien van de perfecte vliesgevel? Niet twijfelen, maar contact opnemen met Peeters nv. Je zal je de keuze niet beklagen, heel wat klanten zijn je al voorgegaan.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel