Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Een bedrijfslunch bestellen bij deze ambachtelijke bakkerij

Een bedrijfslunch bestellen betekent bij Bakkerbij van den Bemd in Roosendaal dat u een heerlijk versbereide lunch krijgt die u eenvoudig online kunt bestellen. Deze bakkerij heeft zowel een fysieke winkel als een webshop waar u een ruim en gevarieerd aanbod vindt. Kwaliteit, ambachtelijkheid en finesse staan bij deze specialist centraal. Ze zijn al jarenlang een begrip in de regio en dat is niet voor niets. Ze bakken en verkopen de lekkerste delicatessen en hebben ook verschillende specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van verse oliebollen, speltbrood, geboorte eierkoek en worstenbroodjes? U vindt het hier allemaal!

De lekkerste hartige en zoete delicatessen

Wanneer u een bedrijfslunch gaat bestellen, heeft u bij Bakkerbij van den Bemd in Roosendaal veel verschillende keuzes. Zo bieden zo diverse belegde broodjes aan, kunt u kiezen uit heerlijke maaltijdsalades of verse, hartige snacks. Zelfs de drankjes worden voor u verzorgd. Wilt u daarnaast ook zoete lekkernijen kopen, bijvoorbeeld om te trakteren? Dan bieden ze bij deze bakker heerlijke taarten en gebak, koeken en andere zoete delicatessen aan.

Bestel uw lunch eenvoudig via de webshop

Weet u al welke lekkernijen u voor uw bedrijfslunch gaat bestellen? Geef uw bestelling dan eenvoudig door via de webshop van deze bakkerij. U kunt zelf aangeven dat u een bedrijf bent en welke producten u wilt bestellen. Plaats deze producten in uw winkelmandje, vul uw gegevens in en geef de gewenste dag en tijd door dat u uw lunch wilt komen afhalen. Betaal direct online via iDEAL en vervolgens gaan de bakkers voor u aan de slag en zorgen ze ervoor dat uw bedrijfslunch voor u klaarstaat. Zo eenvoudig is het! Indien u niet online wilt bestellen, kunt u uw bestelling ook altijd telefonisch doorgeven. Ook bij vragen of advies, kunt u telefonisch contact opnemen met de medewerkers van Bakkerij van den Bemd.

https://www.vdbemd.nl/

Gerelateerde artikelen

Italiaanse wijnen bestellen doet u eenvoudig online

Altijd genieten van verse producten met een groentebox

Geniet van heerlijk eten bij dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch