Liberty printairmaxzijn
Image default
Horeca

Een bourgondisch restaurant in Oss

La Colline is een gezellig brasserie restaurant in Oss waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, lekkere lunch of een compleet diner. Iedereen is hier welkom en er hangt een fijne sfeer voor jong en oud. Hier geniet het gehele gezin van lekker eten zonder ingewikkelde opsmuk. Op de menukaart staan bourgondische gerechten, zoals steak met frites, hamburgers, zalm en tartaar. Maar ook de invloed van de Franse brasseriecultuur is merkbaar. Zo kan je er verschillende soorten baguettes en croquettes bestellen en genieten van Franse wijn. De Brabantse gezelligheid wordt hier gecombineerd met de unieke sfeer van Franse brasseries, waar mensen uit alle rangen en standen samenkomen om mooie verhalen te delen. Wil je deze unieke sfeer zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan dit unieke restaurant in Oss.

Deel verhalen en beleef prachtige momenten met je naasten

Restaurant La Colline wordt gerund door de familie Jordaans, een echte horecafamilie die al 47 jaar actief is in Oss. Koos Jordaans had altijd al de droom om een mooie brasserie te openen in Oss. Hij werd geïnspireerd door de grand-cafés in Frankrijk, waar allerlei mensen geregeld samenkomen om mooie verhalen te delen. In 2000 opende La Colline haar deuren en kwam de droom van Koos uit. Sindsdien worden hier iedere dag mooie verhalen verteld en ontstaan er ook veel nieuwe. Zo zijn er huwelijksaanzoeken gedaan, nieuwe ideeën ontstaan en veel fijne, onvergetelijke momenten beleefd. Kom naar La Colline en beleef onder het genot van een heerlijke maaltijd de mooiste momenten met je familie en vrienden.

Zeer ruime openingstijden

Deze brasserie in Oss is open van ‘s ochtends tot ’s avonds en dat zeven dagen per week. Je kunt hier dus iedere dag terecht voor een kopje koffie, een broodje of een gehele maaltijd. Ook een borrel met hapjes is mogelijk, want La Colline is iedere dag open tot middernacht, en op donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 01:00 uur. Op welk tijdstip je dus ook trek hebt in iets lekkers, hier ben je van harte welkom.

Gerelateerde artikelen

Toe aan vakantie? Boek een hotelovernachting in IJsselstein!

Geniet van de vertrouwde gerechten van dit restaurant in Gilze

Horeca kleding voor een passende uitstraling