Een luchtzuiverende kamerplant voor een Scandinavisch interieur

Libertyprintairmaxzijn

Een luchtzuiverende kamerplant past binnen ieder interieur. Elke woning en iedere werkruimte kan goed worden opgevrolijkt met mooie planten. Het mooie van luchtzuiverende kamerplanten is wel dat iedere variant een compleet eigen uiterlijk heeft. Dit bewijst ook het assortiment van Green Bubble. Ook voor het Scandinavische interieur zijn er uitstekende varianten beschikbaar.

Maak eens kennis met deze luchtzuiverende kamerplanten

Heb jij een Scandinavisch interieur en ben je op zoek naar een mooie luchtzuiverende kamerplant die perfect bij deze unieke stijl past? Dan nodigen wij je uit om eens kennis te maken met de volgende drie varianten:

1. Peperomia argyreia

De Peperomia argyreia staat ook wel bekend als de meloenplant. Waarom dit zo is, zie je direct wanneer je naar de bladeren van deze plant kijkt. Ze doen je direct denken aan sappige watermeloenen! Deze sfeervolle plant hoort bij de makkelijk te verzorgen luchtzuiverende kamerplanten. Met een beetje zon, een beetje schaduw en eens per week een beetje drinken is deze plant heel tevreden. Door de hoogte van 20 centimeter past deze plant ook uitstekend in kleinere ruimten.

2. Philodendron Xanadu

Niet alleen de naam van de Philodendron Xanadu is bijzonder. Het uiterlijk is minstens even speciaal. Deze variant behoort tot de stoere luchtzuiverende kamerplanten en heeft een hoogte van maar liefst 80 centimeter. De plant houdt van zon en schaduw, het liefst in een goede mix. Daarnaast is het wel een plant die vraagt om extra drinken, dus het is belangrijk om de grond voortdurend goed vochtig te houden.

3. Begonia Maculata

Over een interessant uiterlijk gesproken. De Begonia Maculata is een absolute eyecatcher in je Scandinavische interieur. Deze plant wordt ook wel de stippenplant genoemd en dat heeft eigenlijk weinig uitleg nodig. Deze variant is een kleine luchtzuiverende kamerplant met een hoogte van circa 20 centimeter. De plant houdt van natuurlijk licht, maar wordt liever niet in de volle zon gezet. Eens per week wat water geven en je kunt er optimaal van genieten!

https://www.green-bubble.com/nl/