Liberty printairmaxzijn
Image default
Muziek

Een onvergetelijke djembé workshop voor jong en oud

Wil je een djembé workshop organiseren, bijvoorbeeld voor je schoolklas, als bedrijfsuitje of voor een familiedag? Dan kun je in al deze gevallen terecht bij Dununba. Dit bedrijf organiseert namelijk de leukste muzikale workshops voor jong en oud. Scholen, bedrijven en particulieren kunnen bij dit bedrijf terecht voor een energieke workshop vol humor. Dat kan een djembé workshop zijn, maar ook een workshop bodypercussie, Boomwhackers of Braziliaanse percussie. Welke workshop je ook kiest; het wordt zeker een onvergetelijke muzikale ervaring waar iedereen mooie herinneringen aan overhoudt.

Stem de muzikale workshop volledig op jouw wensen af

Bij Dununba kun je een djembé workshop of andere muzikale activiteit precies zo samenstellen als jij dat wilt. Je bepaalt zelf de tijdsduur, het thema en het aantal deelnemers. Al is er bij het aantal deelnemers wel een minimaal en maximaal aantal. Dit aantal is echter zeer flexibel, want je kunt de workshop met een groep van 5 tot 250 personen volgen. Daarnaast kun je ook zelf kiezen op welke locatie de workshop gegeven wordt. Dit kan op iedere gewenste locatie, dus bijvoorbeeld ook op school of op kantoor. Dan hoef je je geen zorgen te maken om het vervoer, want dan komt Dununba gewoon bij je langs. De enige voorwaarde hierbij is dat er genoeg ruimte is voor de deelnemers. Heb je niet genoeg ruimte? Geen probleem, want dan kun je de workshop organiseren op een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt. Deze vind je verspreid door het land, dus er zit er zeker een bij jou in de buurt.

Combineer een unieke muzikale ervaring met heerlijk eten

Wanneer je de workshop op een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt organiseert, moet je zelf het vervoer regelen, maar het heeft ook voordelen. Op deze locaties kun je de djembé workshop namelijk combineren met heerlijk eten. Dan sluit je de workshop op een leuke en gezellige manier af, bijvoorbeeld met een lunch, diner of borrel. Welke van de drie het beste werkt in jouw situatie hangt natuurlijk af van jouw voorkeuren en die van je mededeelnemers. Het wordt hoe dan ook een geslaagde workshop met een leuke afsluiter, dus boek vandaag nog een arrangement!

https://dununba.nl/