Een overweging om boekhouder in dienst te nemen. Lees de blog.

no image avaiable

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van al uw administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote voor u. Maar toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? Lees de blog.

De voordelen van uitbesteding

Wel of niet uw administratie uitbesteden? Het is een afweging die weloverwogen heeft. Maar wat zijn nou de grootste voordelen van het uitbesteden van uw administratie? Het grootste voordeel van het uitbesteden van uw administratie is dat u er beduidend minder omkijken naar hebt. Zo hoeft u zich niet niet meer te verdiepen in allerlei regels, formules, wetten en andere rompslomp. Wanneer u uw administratie uitbesteed heeft u 24/7 inzicht in uw administratie. 

Waar op letten?

Een belangrijk aandachtspunt waarop gelet moet worden wanneer u uw administratie uitbesteed is dat u u zelf het overzicht en de feeling behoudt met het bedrijf. Zo weet u hoe alles loopt en waarom dat zo is. Weten wat er speelt en hoe baten en kosten zich tot elkaar verhouden is erg belangrijk. Blijf alert. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Spreek daarnaast ook altijd uw verwachtingen uit wanneer u uw administratie uitbesteed. Welke taken moeten worden uitgevoerd? Hoe en wanneer wilt u dit geregeld hebben? Hoe wilt u dat de facturen eruitzien? Dit zijn allemaal zaken waar over nagedacht moet worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. 

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder houdt zich bezig met de volgende dingen. Hij houdt inkomsten en uitgaven van uw bedrijf bij, waardoor u een financieel overzicht houdt. Ook het bijhouden van financiële transacties, verslagen opstellen en nauwkeurig veriferiëren van documenten behoort tot het takenpakket. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het opmaken van facturen, het opstellen van jaar- en resultatenrekeningen, het doen van BTW-aangifte en het uitvoeren van bankverrichtingen. Wanneer u uw administratie uitbesteed, kies altijd voor een full-service kantoor. Zo kunt u verschillende diensten uitbesteden bij hetzelfde bedrijf. En dat is super handig!

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Wij helpen u hierbij.

http://www.advi.nl