Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Een prachtige, mobiele feestlocatie waarmee u de schoonheid van Maastricht ontdekt

Limburg is een prachtige provincie waar genoeg te beleven valt. Met het heuvelachtige landschap, de fraaie natuur en enkele gezellige steden hoeft u uzelf er niet snel te vervelen. Zeker in Maastricht is voldoende te doen. Deze stad is ook ideaal als u iets te vieren heeft. Er zijn verschillende locaties te vinden om een feest te vieren. U kunt bijvoorbeeld een zaal van een café aan het Vrijthof afhuren, maar er zijn ook bijzondere alternatieven. Zo is een rondvaartboot pas echt een unieke feestlocatie in de omgeving van Maastricht. Hiermee vaart u over de wateren van de stad, terwijl u geniet van een hapje en drankje. Sfeervol en uniek is het zeker! Maar waar boekt u een bijzondere feestlocatie als deze in Maastricht?

De organisatie laat u over aan de specialist

Rederij Stiphout is een bedrijf dat boten verhuurt. Wanneer u een schip wilt huren voor een feestelijke gelegenheid, krijgt u de beschikking over een rondvaartboot die geschikt is voor grotere gezelschappen. Terwijl u met uw gasten over de wateren van Maastricht en omstreken vaart, geniet u van diverse hapjes en drankjes die dit bedrijf serveert. Ook kunt u het entertainment met een gerust hart aan hen overlaten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een dj of een pianospeler in te huren. Voor het vermaak kan ook een quiznight worden georganiseerd of laat u de boot omtoveren tot varende danszaal! De mogelijkheden zijn erg divers wanneer u deze rederij benadert.

Bespreek de mogelijkheden voor uw feest

Met een rondvaartboot beschikt u over een mobiele feestlocatie die u al het moois van de regio Maastricht laat zien. Heeft u interesse in het huren van een boot bij Rederij Stiphout? Neem dan contact met hen op. Of u nu een personeelsfeest, verjaardag of jubileum viert, een boot van dit bedrijf is een uitermate geschikte feestlocatie voor iedere gelegenheid. Bespreek de mogelijkheden met deze specialist en ontdek hoe u van uw feest een onvergetelijke dag maakt voor iedereen!

 

https://www.stiphout.nl/

Gerelateerde artikelen

Sloepen huren bij deze verhuur aan De Vecht

Hier kunt u snel een nieuwe Fietsaccu voor Brinkers en Stella fietsen kopen

Een goede naaimachine van hoogwaardige kwaliteit kopen