Ga een dagje weg om te fietsen in de Biesbosch

no image avaiable

Een van de mooiste natuurgebieden in Nederland is nationaal park de Biesbosch. Met de vele wandel- en fietspaden is het park bij uitstek geschikt voor diegenen die graag recreëren in de natuur. Maak gebruik van fietsverhuur in de Biesbosch bij het Bolle Bevertje. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.

Gaat u een dag fietsen in De Biesbosch? Kies uit verschillende arrangementen!

Geniet u graag van ongerepte natuur? En van de oude cultuur en veel dieren? Hier is De Biesbosch bij uitstek geschikt voor. Er zijn verschillende manieren om het park te verkennen, maar het mooiste blijft toch fietsen in De Biesbosch. Bij Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch worden fietsen verhuurd en kunt u daarnaast genieten van bijvoorbeeld een lekker diner, koffie of lunch. Zo hoeft u niet uw eigen fietsen mee te nemen, dit mag overigens wel natuurlijk, en geniet u daarna van heerlijk eten op een plek met mooi uitzicht over het park. Dit verhuurbedrijf is gespecialiseerd in grote groepen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u voordat u gaat fietsen in de Biesbosch eerst even bijtanken?

Lijkt het u leuk om een dag te fietsen in De Biesbosch met een grote groep vrienden of familie? Wilt u zelf geen fietsen meenemen of is niet iedereen in de gelegenheid daartoe? Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.