Ga voor een gecertificeerde mediator uit Amsterdam

no image avaiable

Er komen veel emoties los tijdens een echtscheiding. Het is daarom aan te raden om een echtscheiding onder begeleiding van een mediator uit Amsterdam te laten verlopen. In het Mediatorsfederatie Nederland (MfN) worden bemiddelaars opgenomen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Op die manier bent u verzekerd van een gekwalificeerde mediator uit bijvoorbeeld Amsterdam die u uitstekend helpt met het afhandelen van uw echtscheiding. Alle praktische zaken komen aan bod en er is uiteraard ook aandacht voor de emotionele kant van de scheiding. Dankzij deze hulp bij scheiden kunt u samen tot een oplossing komen waarbij zowel u als uw (ex-)partner tevreden mee zijn.

Schakel een mediator uit Amsterdam in voor hulp tijdens de periode van scheiden

Onder begeleiding van een mediator in Amsterdam zorgt u ervoor dat uw scheiding zo vlot en soepel mogelijk verloopt. Er komen namelijk veel emoties kijken bij een scheiding die ervoor kunnen zorgen dat er dingen over het hoofd worden gezien. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

In goed overleg uit elkaar? Kies voor hulp bij scheiden door een mediator uit Amsterdam!

Wat gaat er gebeuren met het geld? Krijg ik alimentatie of moet ik dat juist betalen? en hoe ziet het nu precies met het huis? Het zijn allerlei vragen die bij u naar boven komen als u besloten heeft om te scheiden. Uiteraard wilt u dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat u in goed overleg uit elkaar kunt. Toch kunnen er conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Bij Resolve wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt en vastgelegd. Op die manier wordt er met hulp bij scheiden van een mediator uit Amsterdam een sterke basis gelegd voor de toekomst.