Geniet van een heerlijke lunch in Hoek van Holland

no image avaiable

Bent u een dagje weg met uw moeder of wilt u eens bijkletsen met een vriend of vriendin? Dan is het altijd fijn om te genieten van een heerlijke lunch in Hoek van Holland. Kom eens langs bij Het Vispaleis in Hoek van Holland. Hier vindt u een ruim assortiment aan vis- en vleesgerechten, maar ook belegde broodjes. Wat dacht u van een heerlijke mosselschotel, Hollandse Nieuwe, gamba’s in knoflooksaus, hamburger of een broodje tonijnsalade. Iedereen vindt hier wel iets lekkers. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het terras en geniet van een prachtig uitzicht over de haven. Is het nog iets te fris om buiten te zitten? Dan neemt u tijdens de lunch gewoon plaats in de serre in Hoek van Holland.

Een lunch of diner maakt een dagje uit in Hoek van Holland compleet

Veel toeristen weten hun weg te vinden naar de Rotterdamse haven. Maar ook voor Nederlanders is dit geen onbekende plek. Hier maakt u een gezellige rondvaart waar u langs zeehonden, De Maasvlakte, Futureland én Het Vispaleis vaart. Kom even tot rust en geniet van heerlijke vis- en vleesgerechten. Neem plaats op het terras of in de serre en geniet van het prachtige uitzicht. De lunch in Hoek van Holland maakt het dagje uit echt compleet. Wist u dat u hier zowel kunt lunchen als dineren? Het Vispaleis is namelijk elke dag tot 20:00 uur geopend. Waar kiest u voor? Een lunch of diner in Hoek van Holland?

Hoe ziet een lunch in Hoek van Holland eruit?

Jong en oud geniet van een heerlijke lunch in Hoek van Holland. Bent u een echte visliefhebber? Bij Het Vispaleis geniet iedereen van heerlijke visgerechten zoals houtgerookte zalm, gekookte mosselen, kabeljauw, sliptong, calamaris en garnalen. Bent u niet zo’n visliefhebber, maar bent u wel uitgenodigd voor een lunch in Hoek van Holland? Ook dan heeft u ruime keuze. Een broodje kroket, kipsaté, hamburger, patat en een broodje frikandel behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Wilt u goed voorbereid zijn op de lunch in Hoek van Holland? Bekijk dan het menu alvast online. Weet u al wanneer u komt eten bij Het Vispaleis? U reserveert eenvoudig een tafeltje online zodat u verzekerd bent van een prachtige plek met uitzicht op de haven.