Glaslijm online bestellen op onze webshop

Libertyprintairmaxzijn

Een sticker of laminaat is simpelweg materiaal dat in de meeste gevallen eenzijdig belijmd is en voorzien is van afdekpapier. Toch bestaat er een grote verscheidenheid aan sticker en lamineer materialen. Wil je werkende glaslijm online bestellen? Lees dan hier waar je op moet letten

Waar moet je op letten?

Een belangrijk onderdeel van een sticker of laminaat is de lijmsoort en de verschillende combinaties van ondergronden. Maar hoe weet je nu wat de beste belijming is? Om te kunnen bepalen welke lijm het meest geschikt is voor een bepaalde toepassing zijn een aantal factoren van belang.  De leefkracht van een lijm houdt sterk verband met de toepassingseisen. Naast de hechting speelt ook de aanvangskleefkracht een rol. Zo heb je lijmen die direct bij het aanbrengen zeer sterk kleven (hoge aanvangskleefkracht) en lijmen die een lagere aanvangskleefkracht kennen (vertraagde aanvangskleefkracht). Een lage aanvangskleefkracht zoals die je hebt als je glaslijm online gaat bestellen kan het aanbrengen bijvoorbeeld eenvoudiger maken. De keuze voor een hoge of lage aanvangskleefkracht is geheel afhankelijk van de toepassing. De aanvangskleefkracht zegt overigens niets over de uiteindelijke hechting. Zo kan een sticker met lage aanvangskleefkracht wel degelijk permanent hechten.

Toepassing van de glaslijm online bestellen

Naast het type lijm kan de structuur van de lijm de toepassing beïnvloeden. Bije toepassingen speelt de kleur van de lijm ook nog een rol.Zois is de kleur van glaslijm online bestellen altijd kleurloos. Afhankelijk van de ondergrond kun je kiezen voor een witte of een grijze belijming. Bij het aanbrengen van een sticker is de dikte van de lijm soms ook nog van belang. Als je bijvoorbeeld een sticker op een gestructureerde of ruwe ondergrond gaat aanbrengen, kan een dikkere lijm ervoor zorgen dat deze beter in de structuur van de ondergrond invloeit. Hierdoor zal je sticker beter hechten.