Het convenant snel opgesteld wanneer u om hulp bij een scheiding vraagt

no image avaiable

Hebben jullie goede afspraken gemaakt? Dan is het belangrijk om deze in een officieel document te zetten. Oftewel, het echtscheidingsconvenant. Gelukkig hoeft u dit niet zelf op te zetten, maar schakelt u gewoon de hulp in van een ervaren advocaat of mediator van Gratisscheiden.nl. Wanneer het verzoekschrift is ingediend bij de rechtbank, kan uw echtscheiding al binnen drie maanden geregeld zijn. Bent u of is uw partner het niet eens met het verzoekschrift? Dan kan er een verweer gevoerd worden wat binnen zes weken ingediend dient te worden. Ontvangt u graag hulp bij het opstellen van het convenant zodat uw scheiding goed en snel geregeld wordt? Maak vandaag nog een afspraak op Gratisscheiden.nl.

Hulp bij een scheiding waar kinderen bij betrokken zijn

Wanneer u gaat scheiden is begeleiding van een echtscheidingsspecialist niet overbodig.  Hulp bij uw scheiding komt dus als geroepen. Niet alleen gaat er voor u veel veranderen, maar zeker ook voor de kinderen. Waar gaan zij wonen en hoe wordt de omgang met uw toekomstige ex-partner geregeld? Gratisscheiden.nl helpt u met het opstellen van het ouderschapsplan en het samenstellen van de alimentatie. Dan kunt u zich richten op de band met uw kinderen en het helpen verwerken van deze grote beslissing. Tip: wees eerlijk tegen uw kinderen. Zij hebben vast en zeker door dat er iets gaande is. Wees open en eerlijk en neem ze mee in de verandering die snel zullen komen.

Ontvang hulp bij uw scheiding door deze specialist

Is de beslissing definitief en gaan jullie scheiden? Dan komen er vast allerlei vragen in u op, zoals ‘Wat gaat er op financieel en fiscaal gebied gebeuren?’ en ‘Hoe kunnen we het voor de kinderen het beste doen?’ Gratisscheiden.nl helpt u bij alle zaken die bij een scheiding komen kijken. Niet enkel de administratieve zaken worden uit handen genomen, ook op emotioneel gebied ontvangt u de juiste hulp bij uw scheiding. Het is immers een grote verandering in uw leven waar u niet alleen voor staat. Samen met de specialist regelt u alle zaken zodat u zich snel kunt richten op de toekomst.