Het enige waar u over nadenkt bij uw busdagtochten is naar een van de opstapplaatsen komen

no image avaiable

Bij het maken van een dagtocht wilt u de keuze hebben uit diverse bestemmingen. TwinTours voorziet u van de mooiste busdagtochten, bijvoorbeeld naar Texel in de zomer of Düsseldorf in de winter. De busdagtochten van TwinTours vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen. Die bevinden zich voornamelijk in Someren en Asten. Deze opstapplaatsen hebben betrekking op de complete dagtochten. Mocht u voor een grote groep een bus huren of andere wensen hebben, dan kan dat. Bij TwinTours wordt er naar uw wensen geluisterd en altijd geprobeerd om bijvoorbeeld extra opstapplaatsen te regelen. Op die manier bent u niet gebonden aan een locatie, maar komt de bus naar u toe.

Comfortabele busdagtochten met bedrijf uit Helmond

Organiseer de busdagtochten met uw vrienden bij TwinTours. Daar heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen, van bussen tot touringcars. Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw georganiseerde busdagtocht zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.

Een ISO gecertificeerd bedrijf voor uw busdagtochten

De beste service vindt iedereen belangrijk. Bij het huren van een touringcar of bus van TwinTours is de service bepaald door de certificaten die zij hebben. Dit bedrijf voorziet u van professionele service en hoogwaardige bussen of touringcars. TwinTours is ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat alle processen van het bedrijf duidelijk en overzichtelijk voor u in kaart zijn gebracht. U wordt op die manier als consument beschermt tegen oplichters. U kunt bij TwinTours vertrouwen op kwaliteit in zowel het materiaal als de volledig verzorgde tours. Het huren van een bus brengt een hoop verantwoordelijkheden met zich mee. Door het ISO-certificaat en ervaren chauffeurs hoeft u zich nergens druk om te maken.