Huwelijksmuziek zorgt voor de perfecte dag van uw leven

no image avaiable

Er zijn natuurlijk meerdere zaken die zorgen voor de perfecte dag van uw leven. Huwelijksmuziek is daar een van. Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk genieten van prachtige muziek die aansluit bij uw wensen en die van uw partner. Het muziekduo Duo Celliano bestaat uit Hans de Leeuw als pianist en Renata Karasiak als celliste. Samen creëren ze prachtige warme harmonieuze klanken die goed tot hun recht komen. U verrast ongetwijfeld uw gasten met deze prachtige muziek op uw bruiloft. Wat voor huwelijksmuziek heeft uw voorkeur?

Dit muziekduo speelt een veelzijdig repertoire huwelijksmuziek

Bent u benieuwd naar het repertoire van Duo Celliano? Dat is begrijpelijk. U wilt immers dat de muziekstijl die een muziekduo speelt bij uw bruiloft past. Gelukkig is het repertoire van Duo Celliano erg veelzijdig. Houdt u van popsongs? Wilt u klassieke muziek tijdens de ceremonie? Of wilt u het liefst Franse liedjes tijdens het feest? De huwelijksmuziek wordt aan uw wensen aangepast. Zelfs als u specifieke nummers in gedachten heeft, kan het muziekduo deze instuderen en spelen tijdens uw bruiloft. Zij denken dan ook graag met u mee over de invulling. Hierin neemt u het voortouw, waardoor de live muziek de mooiste dag van uw leven perfect maakt.

Maak uw wensen voor huwelijksmuziek kenbaar

Heeft u de trouwdatum al met hoofdletters in uw agenda staan? En wilt u dat Duo Celliano de huwelijksmuziek verzorgd? Neem dan snel contact op met dit muziekduo voor het maken van een afspraak. Dan bent u er in ieder geval zeker van dat Duo Celliano voor een muziekbeleving op uw bruiloft zorgt. Op de website vindt u demo’s van Hans de Leeuw en Renata Karasiak. Dan krijgt u alvast een beeld wat het duo u te bieden heeft. Hier vindt u overigens ook de contactgegevens om een afspraak te maken.