Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

Indoor tennis op een goede baan in de omgeving van Amsterdam

Heeft u een goede locatie voor indoor tennis in Mijdrecht, nabij Amsterdam nodig? Bijvoorbeeld om een bedrijfscompetitie te organiseren of om een losse baan te huren voor uzelf en uw vrienden of teamgenoten? In beide gevallen en vele andere situaties kunt u hiervoor uitstekend terecht bij tennishal De Ronde Venen. De hal beschikt over vijf overdekte tennisbanen van goede kwaliteit. Er komt daglicht binnen door de dakramen, waardoor u uitstekende omstandigheden heeft om in te sporten. Bovendien weet u zo zeker dat uw evenement of potje tennis niet in het water valt. U bent bij indoor tennis immers niet afhankelijk van het weer.

Een potje tennis leuk afsluiten met een hapje en een drankje

Wilt u uw potje indoor tennis in Mijdrecht, regio Amsterdam, op een leuke manier afsluiten? Ook dat kan bij tennishal De Ronde Venen. Er is namelijk ook een gezellige horecagelegenheid in deze tennishal te vinden. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Bijvoorbeeld voor een kleine lunch of een gezellig diner na het sporten, afhankelijk van hoe laat u een baan heeft gereserveerd. Natuurlijk kunt u ook enkel een drankje doen of een kleine snack bestellen om de grootste honger te stillen voordat u weer naar huis gaat.

Reserveer online een tennisbaan

Naast indoor tennis biedt deze tennishal in regio Amsterdam nog veel meer mogelijkheden om uw favoriete sport te beoefenen. Zo organiseren ze regelmatig competities en kunt u er ook zelf terecht als u een competitie wilt organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bedrijfscompetitie. Dat is een leuke activiteit voor teambuilding waarmee u bovendien de gezondheid van uw medewerkers stimuleert. Wilt u gewoon een losse tennisbaan reserveren? Ook dat is mogelijk. Dit doet u eenvoudig online, waar en wanneer u dit wilt. Zo weet u zeker dat er plek is op de datum dat u wilt tennissen.