Kies voor een uniek exemplaar als u een springkasteel gaat kopen

no image avaiable

Bent u op zoek naar een leuk speeltoestel voor de kinderen? Of organiseert u regelmatig sportieve evenementen voor kinderen? Dan doet u het goed eens te kijken om een springkasteel te kopen (of huren) bij Springrid. Hier worden springkastelen ontworpen, gefabriceerd en vervolgens verkocht of verhuurd. Men weet als geen ander wat de doelgroep leuk vindt, dankzij de jury: kinderen en hun vriendjes. Daarom bent u bij het huren of kopen van een springkasteel verzekerd van een uniek exemplaar. Uiteraard zijn de springkastelen vervaardigd van kwalitatieve materialen en zijn er, waar nodig, verstevigingen aangebracht om ongevallen te voorkomen. Bovendien worden de springkastelen regelmatig onderworpen aan een strenge veiligheidskeuring. U kunt het springkasteel zelf ophalen en plaatsen om eventueel kosten te besparen.

Zelf ophalen en opblazen is eenvoudig als u een springkasteel gaat huren

Er staat binnenkort een kinderfeestje op de planning van uw zoon of dochter. Of misschien bent u van plan om een groot sportevenement voor kinderen te organiseren. Dan zorgt een uniek springkasteel voor veel vertier. Bij Springrid kunt u een springkasteel huren of kopen dat gegarandeerd aan uw wensen voldoet. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u het springkussen zelf ophalen en op uw locatie opblazen. Of dit moeilijk is? Helemaal niet! Bij het afhalen krijgt u enkele instructies en ontvangt u een gebruikshandleiding. Bovendien krijgt u alles mee wat u nodig heeft: van grondzeilen tot een blower en van een steekwagen tot verankeringsmateriaal. Hierna kunt u eenvoudig het springkasteel opbouwen en afbreken.

Springkasteel kopen: kiest u voor nieuw of tweedehands?

Voor ieder evenement met kinderen is het verstandig om een springkasteel te huren. Maar wist u dat kopen op lange termijn veel voordeliger is? Zeker als u het vaker gebruikt! Zo beleven de kinderen volop plezier en maakt u altijd gebruik van het mooie springkasteel. Bij Springrid vindt u een ruim en zeer gevarieerd aanbod waardoor u altijd een springkasteel kunt kopen die voldoet aan uw wensen. Bovendien vindt u ook tenten voor feestjes. U heeft zelfs de keuze of u een nieuw exemplaar of een tweedehands springkasteel wilt kopen. De tweedehands modellen zijn slechts 2 jaar oud en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u een springkasteel kopen tegen een voordelige prijs. Dat is nog eens mooi meegenomen.