Kies voor prachtige live huwelijksmuziek op uw bruiloft

no image avaiable

Prachtige huwelijksmuziek mag natuurlijk tijdens het huwelijksfeest of de ceremonie niet ontbreken. Huwelijksmuziek zorgt voor sfeer gedurende de grote dag. Het is begrijpelijk dat u uw bruiloft graag perfect wilt hebben. Zoals u misschien al gemerkt heeft is het niet altijd even eenvoudig om klassieke muziek naar wens te vinden. Het muziekduo Duo Celliano is gespecialiseerd in het maken van huwelijksmuziek op maat. Zo weet u altijd dat u klassieke huwelijksmuziek heeft, die perfect aansluit bij uw wensen. Pianist Hans de Leeuw en celliste Renata Karasiak beschikken over een passend repertoire. Zij overleggen graag met u welke nummers met uw bruiloft gespeeld moeten worden zodat al uw gasten op het feest verrast worden. Wilt u liever de keuze van de nummers aan Duo Celliano overlaten? Dit duo studeert graag de perfecte huwelijksmuziek voor u in.

Geniet van muziek die bij uw huwelijksfeest past

Wanneer u een huwelijksfeest geeft, is elke gast natuurlijk op zijn of haar best gekleed. Bij een chic feest hoort natuurlijk ook passende klassieke muziek. Wanneer uw gasten het op maat samengestelde repertoire van Duo Celliano horen, zullen zij zeker in beweging komen. U kunt uit talloze muziekstukken kiezen. Dit ervaren en getalenteerde duo heeft veel ervaring met het spelen van klassieke huwelijksmuziek. Maar ook de muziek van nu kan perfect op een cello en piano worden uitgevoerd. Zo kunnen ook de jonge gasten een dansje wagen op de dansvloer. Geniet van het harmonieuze geluid van de piano en het warme geluid van de cello. Samen vormen zij een perfect instrumentaal geheel.

De muziek van een veelzijdig muziekduo

U kunt Duo Celliano naast voor huwelijksfeesten ook inschakelen voor muziek tijdens een uitvaart of voor een diner. Geeft u wensen door aan dit duo en zij zetten alle mogelijkheden voor u op een rij. De huwelijksmuziek wordt een gegarandeerd succes of u nu van jazz, chansons, pop, Latin of klassiek houdt.

 

https://www.duocelliano.nl/