Kom volledig tot rust op een natuurcamping op de prachtige Veluwe

no image avaiable

Het plannen van de volgende vakantie is altijd een heel geode. Er zijn immers zoveel leuke plekken om naartoe te gaan. Wil jij dit jaar echt iets bijzonders? Ga dan gezellig kamperen bij Camping het Vossenhol. Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Luxe kamperen, wat houdt dat precies in? Je overnacht op een heerlijke camping, maar ervaart niet de ongemakken van het overnachten in een tent of caravan. Alle luxe zitten in het gehuurde chalet. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Zelfs op de camping kun je een hele hoop luxe ervaren, wist je dat? Bij Camping het Vossenhol staat luxe voorop, zodat u altijd ontspannen uw vakantie viert. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?