Liberty printairmaxzijn
Image default
Horeca

Koop fusten bier van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar bier dat gebrouwen wordt in en gerenommeerde Nederlandse brouwerij? Bestel dan fusten bier bij Horecabier. Dit bedrijf brouwt al sinds 2015 kwaliteitsbier dat u herkent aan een verfrissende smaak met een bittertje en een neutrale goudtint. Daarbij biedt deze brouwerij een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Horecabier hecht namelijk waarde aan transparante en eerlijke prijzen. Dit gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Bierkenners zullen bevestigen dat het bier van Horecabier nauwelijks verschilt van het bier van grote Nederlandse brouwerijen. Deze brouwerij maakt het mogelijk om te profiteren van heerlijk bier voor een voordelige prijs!

De mogelijkheden die u heeft bij deze bijzondere brouwerij

Naast de voordelige prijs profiteert u van nog meer voordelen. Horecabier hanteert namelijk geen minimale afnames. U bestelt dus gewoon uw gewenste hoeveelheid fusten bier. Hierbij heeft u keuze uit de volgende fusten:

  • Fusten van 20 liter
  • Fusten van 30 liter
  • Fusten van 50 liter

Maar dat is niet alles. Heeft u altijd al gedroomd van het ontwikkelen van uw eigen biermerk? Dan is dit uw kans! Bij Horecabier heeft u namelijk de mogelijkheid om uw eigen biermerk te ontwikkelen. Hierbij is het uiteraard mogelijk om uw logo op het glaswerk te laten drukken. Zo heeft u de kans om uw gasten en bezoekers te verrassen met iets unieks én vergroot u uw naamsbekendheid!

Hoe deze brouwerij de prijzen laag kan houden

Nu vraagt u zich vast af hoe Horecabier de prijzen laag kan houden, ondanks dat het bier van hoogwaardige kwaliteit is. Dat komt omdat deze brouwerij marketinguitingen, leningen en bonussen niet berekend in de prijs. Op deze manier is het eenvoudig om de prijzen laag te houden. Heeft u interesse in fusten bier van deze brouwerij? Neem dan contact op met de vakkundige medewerkers. Uw bestelling wordt binnen 24 uur landelijk geleverd.

https://horecabier.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet van de vertrouwde gerechten van dit restaurant in Gilze

Boek een kamer in dit hotel en blijf overnachten in Breda

Pannenkoekenrestaurant in de buurt van de Veluwe: gezellige maaltijd in de bossen