Leuke en supergezellig lunchen in Breda Centrum, dat wil toch iedereen?

no image avaiable

Wanneer u gaat shoppen in Breda, is het wel zo lekker om ook samen met uw gezelschap te lunchen in het centrum. Een aangename pauze van het slenteren door de kledingzaken en andere mooie winkels die deze stad biedt. Kies voor een moderne en sfeervolle lunchlocatie zoals Parc Breda. Dit fijne restaurant biedt plaats aan eenieder die zich graag laat verblijden door overheerlijke broodjes, soepen en salades. Hoeft u niet te rijden? Ga dan voor een lekkere cocktail bij de lunch of kies voor een uitgebreide high wine! De keuzes bij Parc Breda zijn eindeloos. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn bij dit luxe restaurant.

Ontdek alle mogelijkheden voor lunchen of dineren bij Parc Breda in het centrum

Kent u de leuke lunchlocatie Parc Breda al? Hier kunt u lekker lunchen, dineren en borrelen middenin het centrum van deze mooie stad. De kaart heeft eindeloos veel mogelijkheden. Houdt u van authentieke gerechten? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de rundercarpaccio, kalfskroketten of gebakken zalm. Zin in iets nieuws? Proef eens een paar van de oesters van de kaart voor een hele nieuwe smaakbeleving. Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke gerechtjes waaruit gekozen kan worden. Veel honger? Kies voor het verrassingskeuzemenu, waar u wel tot vijf gangen kunt bestellen. De wijnliefhebber neemt hier een passend wijnarrangement bij om de avond compleet te maken. Ontdek snel zelf alle mogelijkheden bij Parc Breda! Heerlijke vegetarische-, vlees- en visgerechten op een superlocatie!

Lekker lunchen of genieten van borrelhapjes in het mooie Breda, middenin het centrum

Heeft u een afspraak met een vriendin die u al een tijdje niet heeft gesproken? Of wilt u gewoon lekker genieten van een wijntje? Bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda bent u ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!