Met onderhoud aan uw koffiemachine gaat u voor de beste waterkwaliteit

no image avaiable

Het is belangrijk dat uw koffiemachine goed is. Maar wist u dat de waterkwaliteit net zo belangrijk is? Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de cremalaag bepaalt? Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Schakel in dat geval de experts van KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.

Maak gebruik van tal van services, zoals het onderhoud aan uw koffiemachine

Lekkere koffie wordt gezet met goedwerkende koffiemachines. Daarom is professioneel onderhoud van belang. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw koffiemachine uitgevoerd? Voorkom storingen en kies voor KoffieSnel.nl Espressoservice. Niet alleen verricht dit team de nodige onderhoudswerkzaamheden. Ook worden 24/7 storingen verholpen. Denkt u dat uw machine wel toe is aan een onderhoudsbeurt? De onafhankelijke serviceprovider voert graag het onderhoud aan uw koffiemachine uit. Wacht niet langer en schakel KoffieSnel.nl Espressoservice vandaag nog in voor het onderhoud aan uw machine. Wellicht staan wij binnen een paar dagen ook bij u voor de deur!

Naast onderhoud aan uw huidige koffiemachine kiest u ook uit nieuwe modellen

Heeft u een koffiemachine die veel gebruikt is? Of kiest u liever een ander merk vanwege de kwaliteit van de koffie? Met een breed aanbod aan nieuwe en gebruikte machines, is de keuze voor een nieuw model wellicht ook interessant voor u. Van een compact model zoals de Schaerer Ambiënte tot aan een langwerpig model zoals de 90 series van Vitesse Coffee. Hoeveel ruimte heeft u vrij op uw bar én naar wat voor merk gaat uw voorkeur uit? Wilt u hier liever een advies op maat over ontvangen? Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van onder andere het onderhoud aan uw koffiemachine weet KoffieSnel.nl Espressoservice uitstekend wat voor machine het beste bij uw wensen aansluit.