Motorhelm kopen? Voor ieder type rijder de bijpassende helm

Libertyprintairmaxzijn

Van coureurs en toerrijders tot rijders met een chopper of klassieke motorfiets; een passende motorhelm kopen kan bij ChromeBurner. ChromeBurner is de grootste motorkledingspecialist in ons land, waardoor je hier terecht kunt voor een zeer ruim assortiment én specialistische hulp. Je kunt hiervoor langs gaan bij de winkel in Nieuwkuijk maar het aanbod aan motorhelmen en motorkleding is ook online via de webshop inzichtelijk. Kies je ervoor online een motorhelm of motorkleding te kopen dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden indien je jouw bestelling voor 17.00 uur hebt gedaan. Is je aankoop bovendien van een bedrag boven de 50 Euro, dan zijn de verzendkosten gratis.

Welke motorhelmen kun je kopen via ChromeBurner?

Bij ChromeBurner kun je behalve voor motorkleding terecht voor integraalhelmen, systeemhelmen en jethelmen. Binnen de categorie integraalhelmen wordt weer onderscheid gemaakt tussen helmen voor coureurs en helmen voor (sport-)toerrijders. Systeemhelmen sluiten vaak aan bij toerrijders en jethelmen worden veelal gekocht door rijders met een cruiser, chopper, caféracer of andere klassieke motorfietsen. Verder zit je bij ChromeBurner ook goed voor offroad- en crosshelmen en replicahelmen. Je kunt bovendien kiezen voor een bepaald merk dat je aanspreekt. Zo kun je een motorhelm kopen van bijvoorbeeld AGV of X-Lite. Maar ook de merken Airoh, Nolan, ROOF, Scorpion, Diesel, Shark, Schuberth en Shoei vind je terug in het aanbod van ChromeBurner. Wil je online een motorhelm of motorkleding kopen? Dan vind je behulpzame informatie en 360° foto’s in de webshop.

Motorkleding kopen: motorjassen, motorbroeken en motorpakken

Wil je naast een helm ook motorkleding kopen dan biedt ChromeBurner je op dit gebied eveneens veel keuzemogelijkheden. Kies voor een motorbroek, motorjas of volledig motorpak. Motorkleding kopen draagt bij aan je veiligheid en heeft daarbij effect op je uitstraling als rijder. Je vindt dan ook een heel divers assortiment aan motorkleding bij ChromeBurner van verschillende merken en voor verschillende seizoenen zodat iedere rijder motorkleding kan kopen die aansluit bij persoonlijke wensen en een eigen stijl.