Liberty printairmaxzijn
Image default
Dieren

Neem waardig afscheid van uw hond tijdens een verzorgde crematie

Het overlijden van uw hond of ander huisdier is een emotioneel en verdrietig moment. Daarom is het begrijpelijk dat u op een prachtige manier afscheid wilt nemen van uw trouwe viervoeter. Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. is de plek op uw huisdier te cremeren of te begraven. Zij verzorgen een waardig afscheid voor uw hond. Tijdens het afscheid in een natuurrijke en stille omgeving staat u stil bij de momenten die u samen heeft beleefd. Daarna geeft u uw favoriete huisdier terug aan de natuur en is het de herinnering die eeuwig blijft.

Een crematie van uw hond precies zoals u het voor zich heeft

Bij dit crematorium voor dieren worden huisdieren behandeld als vrienden voor het leven. Daarom kunt u de crematie van uw hond precies zo vormgeven zoals u in gedachten heeft. Kies voor een uitgebreid en respectvol afscheid en sta stil bij de gezamenlijke momenten. Na de crematie kunt u kiezen voor asverstrooiing bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. De asweide is een natuurrijke omgeving met bloemen en planten. Het is een oase van rust waar u even de tijd voor uzelf kunt nemen. De asweide is dagelijks geopend, waardoor u iedere dat kunt stilstaan bij het verlies van uw huisdier.

Rouw op uw eigen manier in het crematorium voor dieren

Natuurlijk gaat iedereen anders om met het verlies van een huisdier. De een rouwt het liefst dagelijks, terwijl de ander voldoende baat heeft bij wekelijks of maandelijks rouwen. Dat begrijpt Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. als geen ander. Daarom verzorgen zij in dit crematorium voor dieren voor een volledig verzorgde uitvaart zoals u het voor zich heeft. Zo kunt u afscheid nemen in een van de ruimtes, kunt u het as van uw trouwe viervoeter uitstrooien op de natuurrijke asweide of kunt u het as mee naar huis nemen. Bij dit crematorium voor dieren bepaalt u zelf hoe u afscheid neemt van uw hond, kat of ander huisdier.

Gerelateerde artikelen

Bij de dierenarts nabij Oosterbeek kunt u terecht met al uw huisdieren

Hoe kun je als particulier het beste gebruik maken van het muizengif?

Breng uw hond naar een hondenpension tijdens uw vakantie