Liberty printairmaxzijn
Image default
Toerisme

Op zoek naar een leuk dagje weg in omgeving Nijmegen?

Wie op zoek is naar een leuk dagje weg in omgeving Nijmegen, kan hiervoor uitstekend terecht bij Wijngaard de Plack. Deze wijngaard bevindt zich op slechts twintig minuten rijden vanaf Nijmegen, namelijk in Groesbeek, en is dus lekker dichtbij. Op deze wijngaard worden tal van activiteiten georganiseerd waaruit u kunt kiezen. Vanzelfsprekend kunt u hier terecht voor een wijnproeverij. U proeft dan tot wel vijf verschillende lokale wijnen onder het genot van brood en kaas. Mensen die wel van wijn houden en die op zoek zijn naar een leuk dagje weg in de buurt van Nijmegen, kunnen hier dus uitstekend terecht.

Andere activiteiten die ze hier organiseren

Daarnaast worden er op deze wijngaard in Groesbeek ook nog andere activiteiten georganiseerd. Wilt u bijvoorbeeld meer van Gelderland zien en de omgeving verkennen? Dan kunt u hier terecht voor prachtige wandelroutes in de omgeving. Bent u niet zo van het wandelen, omdat u van meer actie houdt? Dan kunt u er ook voor kiezen om fietsen of zelfs steppen te huren en hiermee de omgeving te gaan verkennen. Wanneer u terugkomt van uw tocht door prachtige plekjes van Gelderland, bent u natuurlijk wel toe aan een hapje en een drankje. Bij Wijngaard de Plack schenken ze graag een wijntje voor u in en serveren ze een heerlijke maaltijd.

Bezoek de wijngaard voor een heerlijk arrangement

Wilt u graag genieten van een verrukkelijke boerenlunch? Of wilt u na uw tocht graag uitgebreid eten en zou u daarom geen ‘nee’ zeggen tegen een barbecue? Ook dan bent u bij Wijngaard de Plack in Groesbeek aan het juiste adres. U geniet hier namelijk van een compleet verzorgde maaltijd met alles erop en eraan. Een dagje weg in de omgeving van Nijmegen zal op deze plek dus gegarandeerd slagen! Wacht daarom niet langer en bekijk de website van deze wijngaard voor de mogelijkheden.

https://wijngaarddeplack.nl/

Gerelateerde artikelen

Groepsaccommodatie in Brabant: verblijf in een historisch pand

Kies voor een van de bijzondere vergaderlocaties in Brabant

DE MEEST ROMANTISCHE EN PRACHTIGE DORPEN IN BULGARIJE