Proef heerlijke gerechten bij een restaurant in Bergen op Zoom

no image avaiable

Wilt u heerlijk uit eten bij een restaurant in Bergen op Zoom dat enkel verse producten gebruikt? Dan gaat u naar La Pucelle. Hier worden de gerechten bereid met historische kruiden uit de prachtige moestuin in de Beeldentuin. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. Wilt u lekker eten? Dan bent u voor zowel lunch als diner bij dit restaurant aan het juiste adres. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? Dit restaurant in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.

Combineer een High Tea in het restaurant in Bergen op Zoom met een bezoek aan het stadspaleis

Bent u op zoek naar een prachtige locatie waar u niet alleen gaat lunchen, maar ook bijvoorbeeld een High Tea hebt? Daarvoor gaat u naar het restaurant in Bergen op Zoom, die de perfecte locatie heeft, namelijk bij het stadspaleis. Bekijk verschillende exposities en ontdek de schoonheid van het gebouw terwijl u geniet van de Markiezinnen High Tea. U wordt ontvangen met een lekker glas bubbels. Vervolgens komen er overheerlijke hapjes en een theedoos met 10 soorten thee op tafel. Bij een High Wine krijgt u vooraf een heerlijke gekoelde fles Cava of een van de huiswijnen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u van de High Tea en de High Wine genieten bij het restaurant in Bergen op Zoom. Reserveer direct bij restaurant La Pucelle!

Vier uw feest bij het restaurant in Bergen op Zoom

Het vieren van uw verjaardag, samen met uw vrienden en familie, is altijd een feest! Bent u hiervoor op zoen naar een prachtige plek? Of heeft u iets anders te vieren? Restaurant La Pucelle helpt u hier graag bij. U heeft de mogelijkheid om uw feest te vieren in verschillende kamers om uw dag gegarandeerd tot een succes te maken. Zowel de aankleding als de catering wordt helemaal verzorgd door het restaurant. Zo kunt u onbezorgd genieten van de aanloop naar uw feest. Of u nu een eenvoudig feest wilt geven of er een uitgebreide viering van wilt maken, in beide gevallen wordt er rekening gehouden met uw budget. U zorgt voor de gasten, het restaurant in Bergen op Zoom regelt de rest!