Vlotte communicatie over de financiën de scheiding met mediation in Breda

no image avaiable

Scheiden is en grote stap die bij beide partijen heel wat vragen oproept. Wat gebeurt er met de kinderen? Wie krijgt het huis? Hoe wordt het vermogen verdeeld? Op basis van de huwelijkse voorwaarden wordt bepaald wie wat krijgt. Met mediation in Breda zorgt u ervoor dat alles op het gebied van financiën netjes en vlot verloopt. Zeker wanneer u en uw partner met ruzie uit elkaar gaan is het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt tussen beide partijen. Zenon Scheidingsdesk zorgt hiervoor. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die in scheiding liggen. Met hun specialistische mediation weet u zeker dat de financiën tijdens de scheiding eerlijk en netjes worden geregeld.

Met mediation in Breda worden uw kinderen niet de dupe van de scheiding

Scheiden is een zware periode in uw leven. Zeker als u kinderen heeft. U wilt immers niet dat zij lijden onder de situatie. Een specialist op het gebied van mediation in Breda zorgt ervoor dat de omgangsregeling goed wordt geregeld, maar ook mentale ondersteuning wordt geboden. Hierdoor zijn uw kinderen altijd goed op de hoogte van de situatie en wordt er naar hun wensen geluisterd. Zenon Scheidingsdesk is zo’n specialist en staat u tijdens uw scheiding graag bij met goed advies en heldere communicatie. Neem contact met ze op en ontdek de verschillende mogelijkheden.

De specialist in mediation in Breda regelt alles bij de rechtbank

Bij een scheiding moet dit worden goedgekeurd door een rechter. Dit is vaak een erg zware stap, maar dankzij de goede hulp van Zenon Scheidingsdesk bespaart u zichzelf heel wat kopzorgen. Zij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om uw scheiding te regelen. Zo worden alle documenten samen met u opgesteld, zodat u zeker weet dat alles goed wordt geregeld. Heeft u problemen met uw toekomstige ex-partner over bijvoorbeeld de omgangsregeling met de kinderen? Ook dan helpen de specialisten in mediation in Breda u graag. Door de jarenlange ervaring weten zij precies hoe u in uw recht staat en zij zorgen ervoor dat u sterker staat in de rechtbank.