Waarom autoverkostenkosten kostbaar kunnen zijn

Auto chipping-kosten zijn slechts één factor van velen die u moet overwegen bij het kiezen van autoverzekering. U moet het volledige bereik van dekking begrijpen dat beschikbaar is en vervolgens het beleid kiest dat het beste aan uw behoeften voldoet. Eén aspect van auto-chippen die de meeste mensen over het hoofd zien, is dat het niet altijd wordt gedekt door uw normale autoverzekeringsbeleid. Een gechipte voorruit of een chip op een verftaak wordt soms behandeld als een ongeluk en zal daarom hogere premies aantrekken. Dit geldt in veel gevallen, maar is ook waar als de chip wordt veroorzaakt door iets buiten uw controle.

De verzekeringsmaatschappij behandelt de chip alsof het een ongeluk was en zal daarom meer moeten betalen aan de verzekeringsmaatschappij. Als u deze extra kosten wilt vermijden, moet u ervoor zorgen bij het rijden. Als je in een gebied woont waar auto-chipping een probleem is, moet je extra voorzichtig zijn wanneer je langs het blok gaat en ook zorgt voor het parkeren van je voertuig.

De beste manier om te voorkomen dat buitensporige auto-chipkosten is om ervoor te zorgen dat uw auto goed geparkeerd en goed wordt beschermd.

 

Uw voertuig parkeren in een garage Wanneer het niet in gebruik is, kan u geld besparen en ook ongevallen voorkomen. Je moet je voertuig zo veel mogelijk van de weg parkeren en proberen het uit de trottoirs te houden waar autobanden vuil en grind en kras kunnen oppakken. Bestrating wegen zijn bijzonder zacht en kunnen tot chips leiden. Gebruik altijd de High Street om uw auto te parkeren omdat het veel veiliger en droger is. Wees altijd voorzichtig bij het maken en kijk altijd op beide manieren voordat u op de weg naartoe gaat.

 

Er zijn twee soorten chippen die u op de hoogte moet zijn van. Chips die op het oppervlak van uw auto bevinden, zullen normaal gesproken niet de verzekeringsmaatschappij aantrekken, maar komen eronder en staan bekend als onderwaterchips. Deze chips blijven onder de auto en zullen vaak onopgemerkt blijven, tenzij je ze hebt gerepareerd.

Afgebroken daken zijn het andere type auto-chipping en deze worden bijna altijd opgemerkt bij het rijden op snelheid.

 

Wanneer je een dak chipt, kan de chip onder de auto blijven zitten en moet ze worden afgebroken door een specialist. Auto chippen kan ergens tussen tien en dertig pond per vierkante inch kosten, waarbij de tarieven variërend, afhankelijk van de materialen die worden gebruikt en de grootte van de chip. Het worstcasescenario voor autoverkostenkosten is dat als je chip het dak volledig vernietigt, je duizend of meer kilo’s in totaal voor vervanging zou kunnen verschuldigen.

 

Sommige autoverzekeringsmaatschappijen bieden kortingen als u uw auto kunt chippen zonder deze te beschadigen. Als dit het geval is, moet u uw verzekeraar hierover vragen en kijken of u in aanmerking komt voor een korting. Voordat u elke vorm van auto-chippingwerkzaamheden uitvoert, moet u controleren of uw gekozen specialist is bedekt voor autochipping. Soms dekt uw chipping-service alleen schade aan het lakwerk. Zorg ervoor dat u ervoor moet zorgen voordat u betaalt voor het aanraken van het werk dat alle fiches die u aan het voertuig maakt, geen betrekking hebben op alle vormen van dekking die u van uw verzekeringsmaatschappij hebt.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance