Wonen in een gezellig verpleeghuis waar u particuliere zorg ontvangt

no image avaiable

Wilt u genieten van uw leven en toch de zorg ontvangen die u nodig heeft? Dat kan in een particulier verpleeghuis waar u particuliere zorg ontvangt. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Er zijn verzorgingshuizen verspreid door heel Nederland. Goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.

Verblijven in een particulier verpleeghuis hoeft niet duurder te zijn dan een traditioneel verpleeghuis

U denkt wellicht dat wonen in een particulier verpleeghuis duurder is dan in een traditioneel verpleeghuis. Maar dat valt echter mee. Er zijn tal van regelingen en subsidies die ervoor zorgen dat een combinatie van wonen en zorg in een particulier woonzorgcentrumniet duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis. Zo wordt verpleging, persoonlijke verzorging en hulp bij het huishouden vergoed door de Wet Langdurige Zorg in de vorm van een persoonsgebonden budget. Deze dient u zelf aan te vragen, maar daar helpen de medewerkers van Compartijn u uiteraard graag bij. Daarnaast heeft de overheid een stimuleringsregeling voor particulier wonen in een verpleeghuis in de vorm van ‘Lage Eigen Bijdragen’ bij het CAK.

In dit verpleeghuis voor particuliere ouderenzorg heeft u medisch-specialistische zorg op afroep

Veel ouderen hebben behoefte aan professionele zorg. De medewerkers van het particuliere verpleeghuis Compartijn leveren deze zorg graag. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo krijgt u particuliere ouderenzorg, die volledig bij uw behoeften aansluit. De ervaren medewerkers van Compartijn helpen u ook met verpleging en uw persoonlijke verzorging, en dat allemaal in uw appartement dat gevestigd is in ons particulier verpleeghuis. Heeft u zorg nodig in het ziekenhuis of bij een specialist op locatie? Geen probleem! U wordt altijd gebracht en deskundig begeleidt tijdens deze afspraken. Dat is wel zo prettig, om iemand bij u te hebben tijdens deze afspraken.