Zet jezelf in het zonnetje tijdens een make-up workshop in bijvoorbeeld Rotterdam

no image avaiable

Is het niet ontzettend leuk om iets anders te organiseren dan een standaard dansavond of themafeest? Kies voor een ‘Looking Good-event’. Dit is een make-up cursus die je in onder andere Rotterdam kan laten plaatsvinden. Tijdens dit event staat een team van beautyexperts klaar om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Hoe? VisagieWorkshops biedt onder andere haarstyling, advies, nagels lakken en stoelmassages aan. Ook voor tijdelijke tatoeages en styling- en kleuradvies kunnen alle deelnemers terecht tijdens deze make-up workshop in Rotterdam! Tip: organiseer het event als een teambuildingmoment voor je medewerkers. Zo leer je elkaar goed kennen op een hele andere manier.

Kies voor een make-up cursus of een andere workshop in Rotterdam!

Wil je een make-up cursus volgen in omgeving Rotterdam? Bij VisagieWorkshops heb je keuze uit tal van workshops en cursussen die ingaan op make-up en haarstyling. In het brede assortiment vind je altijd wel iets dat bij je past. Wil jij meedoen aan de laatste trends? Kies dan voor de make-up cursus met shapen en contouren. Ga je binnenkort trouwen? Leer tijdens een workshop Bruidsmake-up in Rotterdam hoe jij je make-up doet voor de grote dag. Tijdens een workshop Arabische Oogmake-up leg je prachtig de nadruk op de ogen, terwijl je veel met kleuren speelt. Kortom: bij VisagieWorkshops.nl raak je niet uitgeleerd!

Je vrijgezellenfeestje wordt pas echt een succes met deze make-up workshop in Rotterdam en daarbuiten

Binnenkort vindt de bruiloft van jouw vriendin, nicht of zus plaats. Dan wordt er natuurlijk ook een vrijgezellenfeest georganiseerd. Je kan je vriendin de hele dag voor schut laten lopen in de stad, maar je kan er ook voor kiezen om er samen een leuke en leerzame dag van te maken met en make-up cursus door VisagieWorkshops.nl in Rotterdam! Hier leren jullie onder andere hoe je een natuurlijke basis aanbrengt en hoe je kan shapen met blush. Daarnaast leg je de aandacht op de ogen met een subtiele look en leer je ook hoe je je lippen mooi op kan maken. Het vrijgezellenfeestje is bij voorbaat al geslaagd!