Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Bekijk je product aan de hand van een kijkglas

 

Een ander woord voor kijkglas is ook wel inspectie toestel of controletoestel genoemd. Het woord kijkglas verklapt eigenlijk al waar een kijkglas voor dient. Een kijkglas is een glas waar je gemakkelijk doorheen kan kijken, op deze manier is de stroming, het niveau en de aanwezigheid van het product te zien. Op deze manier is het zeer makkelijk om het proces te volgen en te inspecteren. Dit is uitermate handig als je voortdurend het  product in de gaten moet houden. Een kijkglas  is opgebouwd uit meerdere componenten; een stalen basisflens, een dekflens. De materialen zijn meestal gemaakt uit RVS. Maar, er zijn wel een paar punten waar je op moet letten. Het is namelijk verstandig om te controleren wat de druk en de temperatuur van de machine is. het zou namelijk zonde zijn als het kijkglas kapot gaat. Wil je graag meer informatie over een kijkglas? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over!

Hier moet je op letten

Een kijkglas is een product die je zeker nodig hebt als je het product moet controleren. Maar het is dan wel zo prettig dat je het juiste kijkglas hebt aangeschaft. Het zou namelijk jammer zijn dat het kijkglas sneller kapot gaat dan dat nodig is. Als je een kijkglas wilt aanschaffen heb je de keuze uit enkel of dubbelglas. Dubbelglas is steviger en kan dus ook meer druk aan. Maar als je producten hebt die niet veel druk uitoefenen dan is enkel glas prima. Controleer in keer in de zoveel tijd het kijkglas op slijtage, deze kunnen namelijk optreden. Het is daarom verstandig om bij het bestellen van een kijkglas altijd een reserve kijkglas mee te bestellen. Een partij waar een kijkglas verkrijgbaar is, is Ebora. Deze partij heeft verschillende kijkglazen in hun assortiment.

 

Neem eens een kijkje bij Ebora

Als je een kijkglas aanschaft zijn er een paar punten waar je rekening mee moet houden, de druk van het product en denk aan een reserve kijkglas. Wil je meer weten over de verschillende kijkglazen? Neem dan een kijkje op de website van Ebora, hier staat namelijk meer informatie op.

 

https://ebora.nl/