Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze fietsenwinkel in regio Nijmegen vindt u diverse fietsen

In dé fietsenwinkel in regio Nijmegen, Mari van Rens tweewielerspecialist in Wijchen, vindt u allerlei soorten fietsen. Denk hierbij aan speed pedelecs, maar ook aan gewone stadsfietsen. Door het ruime assortiment vindt u hier fietsen voor zowel woon-werkverkeer en voor vrijetijdstochten. U kunt bij alle soorten fietsen kiezen uit veel verschillende modellen. Komt u altijd tijd te kort? Dan is een speed pedelec, waar u extra hard op fietst, echt iets voor u. Dit zijn e-bikes met extra sterke batterijen. Tevens worden deze fietsen gemaakt van lichte materialen, zoals aluminium. Door deze samenloop van gunstige factoren haalt u op een speed pedelec een snelheid tot wel 45 kilometer per uur.

Deze specialist helpt u graag

Mari van Rens Tweewielerspecialist uit Wijchen, in de buurt van Nijmegen, heeft alleen maar ervaren specialisten in dienst. Op deze manier gaat u altijd op een fiets naar huis die goed bij u past. Bent u benieuwd naar de e-bikes en speed pedelecs van deze specialist? Laat u dan persoonlijk adviseren door één van de experts. Ziet u het wel zitten om op een e-bike te gaan fietsen? Laat u dan adviseren over wat de juiste e-bike is. Bij dit advies houdt men rekening met bijvoorbeeld uw lichaamsbouw, uw conditie en met de afstanden die u normaal gesproken fietst. Als u een kort ritje naar uw werk fietst, dan is er een andere e-bike nodig dan voor lange fietstochten in het weekend. Al deze fietsen, en vele andere vindt u bij dé fietsenwinkel in de omgeving van Nijmegen.

Zoek de beste fiets online uit

Wilt u weten wat voor soort fietsen u kunt kopen bij deze fietsenwinkel in regio Nijmegen? Bekijk ze dan allemaal in de online catalogus. Heeft u een mooie fiets uitgezocht? Ga hem dan aanschaffen bij deze fietsenwinkel niet ver van Nijmegen. Als u dit wenst kunt u hier ook een proefrit maken.

https://marivanrens.nl/