Liberty printairmaxzijn
Image default
Rechten

Dankzij de specialist voorkomt u juridische problemen bij uw pachtovereenkomst

In sommige gevallen loopt een pachtovereenkomst uit tot een meningsverschil. Het is zelfs mogelijk dat dit uitloopt tot een juridisch geschil. Heeft u een conflict met uw pachter? Wilt u een incorrecte nota aanvechten? Heeft de herziening van de bestemmingsplannen negatieve gevolgen voor uw landbouwbedrijf? Dit zijn allemaal zaken voor een deskundig adviesbureau. Bij Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau, dat gespecialiseerd is in de landbouwsector, krijgt u persoonlijk advies en hulp bij juridische zaken. Deskundigen stellen een volledige pachtovereenkomst op en sturen deze door naar de rijksoverheid om toekomstige. Ze verdedigen bovendien uw belangen in een hoorzitting en komen tussen in geschillen met derden. Bovendien beantwoorden zij met plezier al uw vragen over uw pachtovereenkomst of andere agrarische zaken. 

Stel uw pachtovereenkomst op met hulp van de expert

Bent u een echte landbouwer? U bent dan het liefste de hele dag te vinden in het veld of in de stallen. Ook komt er bij het voeren van landbouw nog veel meer kijken. Bij een landbouwbedrijf komt echter heel wat papierwerk en juridische taken bij kijken. Denk aan het opstellen van een pachtovereenkomst of het aanvragen van subsidies bij de rijksoverheid. Maak daarom gebruik van de diensten van een deskundig adviesbureau gespecialiseerd in de agrarische sector. Bogers Kruisland Juridische-Agrarisch adviesbureau geeft u persoonlijk advies omtrent de relevante wetgeving voor uw pachtovereenkomst en stelt ze voor u op. U krijgt gegarandeerd een correcte pachtovereenkomst die tijdig wordt verstuurd naar de rijksoverheid. Bovendien vragen ze de nodige subsidies aan voor uw landbouwbedrijf. Zo heeft u meer tijd voor uw dieren en gewassen.

Deskundig advies bij het opstellen van uw pachtovereenkomst

Heeft u het plan om binnenkort een pachtovereenkomst af te gaan sluiten? Omdat u een stuk landbouwgrond wilt gaan gebruiken voor uw bedrijf? Advies door Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau is dan ongetwijfeld zeer welkom. Een pachtcontract is verplicht zodra u meer dan een hectare grond in gebruik neemt van een andere agrariër. De pachtwetgeving is echter geen simpele materie en werd in 2017 nog aangepast. Vraag daarom advies aan een deskundige op het gebied van pachtovereenkomsten. Bogers Kruisland is een juridisch-agrarische adviesbureau dat u begeleidt bij het opstellen van uw pachtovereenkomst. Zij zijn gespecialiseerd in de landbouwsector en bieden persoonlijke en snelle service aan al hun klanten. Ze geven concreet advies en stellen uw pachtovereenkomst op en sturen deze vervolgens naar de rijksoverheid.