Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

De spannendste escape room van Breda

In voor een avondje adrenaline en spanning? Kun jij met je vrienden binnen 66 minuten ontsnappen uit de ruimte door middel van het oplossen van puzzels? In deze bloedstollende uitdaging leer je je vrienden of familie pas écht kennen. In de spannendste escape room van Breda heb je gegarandeerd een meeslepende en gezellige avond. Eerst krijg je uitleg over hoe de escape room werkt en wat belangrijk is om uit te breken. Daarna is het aan jou en je gezelschap om binnen 66 minuten uit te breken. Reserveren kan al vanaf 2 tot 8 personen voor een scherpe prijs. Zorg dat jullie de eigendomsakte uit handen krijgen van de maffia.

Een gezellig avondje bowling in Breda

Naast een spannende avond escape room kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de leukste plek voor bowling in Breda. Een activiteit die geliefd is bij jong en oud en leuk te combineren met een hapje eten of een gezellige borrel. Gooi jij strike na strike? Of ben je nog een beginner? Op de gloednieuwe bowlingbanen van Lot66 haal je je bowlinghart helemaal op. Daag jij je vrienden of familie uit tot een gezellig potje bowlen? Hier zul je beslist een avond beleven die je nog even bij zal blijven.

Bowling, karten of lasergamen in Breda

Kinderfeestje of businessevent? Bij Lot66 kun je met elk gezelschap terecht voor een gezellige avond. Of je nu wilt karten, wandklimmen of een dagdeel op een solex wilt rijden. Er zijn zoveel activiteiten om uit te kiezen, dat je gegarandeerd nog een keer terug wilt komen voor de volgende enerverende avond. Bij Lot66 kun je naast leuke activiteiten ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Na een te gekke avond moet er natuurlijk gegeten worden. Kies voor gezellig steengrillen of barbecueën. Zo creëer je een avond om nooit meer te vergeten.

Gerelateerde artikelen

De beste hulp als je een windsurfset wilt kopen

Geef jouw leer een nieuwe uitstraling met Angelus leerverf

Dit zijn de eerlijke en realistische caravan occasions waar u naar op zoek bent