Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Munten verzameling verkopen tegen een eerlijke prijs

Heeft u een munten verzameling waar u niets meer mee doet en wilt u deze daarom graag verkopen? Dat kan bij een organisatie als Postzegel en Munthandel Insulinde. Uw gehele munten verzameling kunt u hier tegen een eerlijke prijs verkopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts enkele van uw munten te verkopen. Heeft u bijvoorbeeld dubbele munten? Of vindt u sommige munten niet interessant genoeg? Neem deze dan met u mee wanneer u een langsgaat bij Postzegel en Munthandel Insulinde in Den Haag. Er wordt dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling gedaan, zodat u precies weet wat u voor uw collectie kunt ontvangen. Of u vervolgens overgaat op het verkopen van uw munten verzameling is uiteraard geheel aan u. U bent hierin vrij een eigen keuze te maken.

Uw munten thuis laten taxeren

Bent u niet in de gelegenheid om naar Den Haag te rijden voor de waardebepaling van uw munten verzameling, maar wilt u wel weten wat een organisatie als Postzegel en Munthandel Insulinde voor uw munten over heeft? Dan kunt u er ook voor kiezen uw munten thuis te laten taxeren. Zoals u misschien wel zult begrijpen, worden hier echter wel kosten voor in rekening gebracht. Besluit u naderhand om de munten aan deze partij te verkopen? Dan worden de kosten voor de taxatie verrekend en krijgt u dus het volledige bedrag voor uw munten, plus de taxatiekosten terug. Enkel wanneer u zelf naar Den Haag gaat, kunt u een gratis waardebepaling laten plaatsvinden. Hier hoeft u dan geen afspraak voor te maken.

Uw dubbele munten inruilen voor nieuwe munten

Wanneer u dubbele munten heeft en deze verkoopt aan Postzegel en Munthandel Insulinde, kunt u ze uiteraard ook inruilen tegen nieuwe munten. De munten die bij deze organisatie verkocht worden, vindt u eenvoudig online. Zit hier een muntsoort tussen die u nog niet in uw munten verzameling heeft? Bestel deze dan snel. Voor u het weet, zijn uw favoriete munten namelijk alweer verkocht.

https://www.insulindedenhaag.nl/