Liberty printairmaxzijn
Image default
Verbouwen

Ramen en deuren monteren voor de zelfbouwer

Op zoek naar ramen en deuren en van plan deze zelf te installeren? Heb je echter weinig ervaring met het plaatsen van ramen en deuren? Dan moet jij zeker langskomen naar de zelfbouwtoonzaal van Raamwinkel. De vakspecialisten zullen je al hun tips en tricks vertellen en geven indien nodig verschillende workshops. Zo pik jij alle tips uit de eerste hand mee.

Natuurlijk kun je ook op de website van Raamwinkel de nodige video’s vinden, waardoor je in een mum van tijd het plaatsen van ramen en deuren in de vingers krijgt, maar de workshops in de toonzaal van Raamwinkel bieden een uitgelezen kans om het van op de eerste rij mee te maken.

 

Gratis ramen en deuren leren plaatsen

Wist je trouwens dat de workshops helemaal gratis zijn? Je hoeft dus geen eurocent te betalen om ramen en deuren te leren plaatsen. Je leert het van professionals en kunt zo ook vrienden helpen. Bovendien bespaar je stevig wat uit op je ramen en deuren, zelfplaatsers krijgen immers een stevige korting. De besparingen lopen vaak in de honderden euro’s en dat allemaal omdat je een gratis workshop bijgewoond hebt.

Volg een workshop ramen en deuren monteren

Wil je zeker de workshop betreffende ramen en deuren meepikken, weet dan dat deze workshops om 10u en om 14u op het programma staan. In amper één uur leer je ramen plaatsen als een echte vakman, je hebt dus geen enkele reden om deze kans te laten liggen. We verwachten heel wat aanwezigen dus zorg dat je zeker en vast op tijd bent. Wil je ondertussen al je ramen en deuren aanschaffen, dan kan dat natuurlijk. Op raamwinkel.be vind je een alvast de ruimste keuze aan betaalbare ramen en deuren voor de zelfplaatser. Hiermee kun je dus met je opgedane kennis aan de slag.

https://www.raamwinkel.be/nl

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voor- en nadelen van LED-panelen?

Waarom oude ramen vervangen tijdens een renovatie?