Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Sloepen huren bij deze verhuur aan De Vecht

Wilt u helemaal tot rust komen aan de Loosdrechtse Plassen? Ontdek dit prachtige natuurgebied vanaf het water in een bootje. Een dergelijk bedrijf dat u in kunt schakelen voor de verhuur van sloepen is De Eerste Aanleg in Breukelen, gelegen aan De Vecht. Deze bootverhuurder is perfect als u wilt gaan vissen of een familie-uitje op de planning heeft staan, aangezien u uit een uitgebreid aanbod sloepen kiest. Zo vindt u altijd de perfecte boot om u een perfect dagje uit te bezorgen.

Ontdek het aanbod boten bij dit bedrijf

Bij verhuur De Eerste Aanleg kunt u sloepen huren waarmee u De Vecht vanaf het water kunt verkennen op geheel eigen tempo. Wist u bijvoorbeeld dat er in het groengebied allerlei bijzondere vogels, bloemen en planten voorkomen? Spot ze allemaal tijdens uw boottripje en ontdek de unieke natuur van deze streek. U kiest bij deze verhuurder uit een ruim aanbod boten die passen bij uw groepssamenstelling of activiteit, waaronder een kleine sloep, ruime sloep, motorboot, kano of visboot. Het is geen vereiste om een vaarbewijs te hebben voor het varen met de sloepen en u kunt maximaal 120 personen kwijt in de sloepen van deze verhuurder. Daarnaast zijn de prijzen van deze verhuurder extra voordelig.

Plaats uw reservering online en ontdek de prachtige natuur rondom De Vecht

Heeft u binnenkort een familiedag, teamuitje of dagje weg gepland staan? Kom dan langs bij dit bedrijf voor de verhuur van sloepen aan De Vecht en laat u verrassen door de mogelijkheden van deze bootverhuurder. Zo ontdekt u de Loosdrechtse Plassen vanaf het water. U geniet na uw vaartocht van een drankje in het gezellige bruine café van dit bedrijf, zodat u uw bijzondere tripje met uw gezelschap kunt nabespreken. De haven van De Eerste Aanleg ligt in Breukelen en biedt een prachtige locatie voor verschillende gelegenheden. Neem contact op met dit bedrijf om uw dagje weg vast te leggen en laat u verrassen door de mogelijkheden!

https://eersteaanleg.nl/