Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Betrouwbare weegschalen voor al jouw rokerswaar

De headshop 24High beschikt over meerdere weegschalen van verschillende formaten. Zo bieden ze de Mini, de Pocket en de Tafel weegschalen aan met verschillende weeg eenheden. De mini-weegschalen zijn ideaal voor het afwegen van kleine microdosissen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen. Het merk On Balance staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eenmaal gekalibreerd zijn dit betrouwbare mini-weegschalen. Benieuwd naar de On Balance weegschalen? Lees dan dit blog!

Waarom een weegschaal?

Wij adviseren altijd een pocket of mini-weegschaal aan te schaffen als je psychedelica zoals bijvoorbeeld paddo’s wilt gaan gebruiken. Je wilt namelijk weten wat een dosis is en deze ook kunnen afwegen. Doe je dit niet dan kun je in een bad trip terecht komen omdat simpelweg de dosis veel te hoog is. Je wilt namelijk geen overweldigende en nare ervaring overhouden aan een trip op psilocybine of andere psychedelica. Psilocybine is in staat om zijn magische kracht een prachtige ervaring te manifesteren. De dosis kan per persoon verschillen. Begin altijd met een kleine dosis en voer de dosis op tot de gewenste trip niveau is bereikt. Schrijf op wat je laatste dosis was zo weet je voor de volgende keer welke dosis precies jou dat gevoel geeft wat jij prettig vind. Dit kun je alleen bereiken met een On Balance mini-weegschaal in huis.

Let op bij het aanschaffen van een weegschaal

Weeg zelf je kruiden af voor een heerlijk theetje, of maak zelf pastilles met gedroogde psilocybine paddo poeder als microdosis. Maak de juiste keuze bij het kopen van een weegschaal. Het wegen van een juiste dosis staat gekoppeld aan een geweldige ervaring. Waar ga je de weegschaal voor gebruiken? Is het om grote hoeveelheden te wegen of juist kleinere? Gebruik je de weegschaal voor grotere hoeveelheden, dan is een weegschaal die tot 2 decimalen achter de komma nauwkeurig weegt overbodig. Kies geen mini of pocket weegschaal, maar ga voor het model tafel-weegschaal!

Verschillende soorten weegschalen

On Balance weegschalen zijn van excellente kwaliteit. On Balance is een weegschalen lijn van het bedrijf Marsden wat inmiddels alweer 50 jaar bestaat. Marsden heeft zich de laatsten jaren, met succes, gespecialiseerd op het ontwikkelen van weegschalen voor de wereldwijde medische markt. Het is een innoverend bedrijf dat alleen producten maakt van hoge kwaliteit, gewaarborgd met een garantie van 3 tot 5 jaar! 24High is daarom groot voorstander van On Balance!

 

https://www.24high.nl/