Liberty printairmaxzijn
Image default
Dieren

Breng uw hond naar een hondenpension tijdens uw vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie maar is het niet mogelijk om uw hond mee te nemen? Of wilt u even geen zorgen om uw hond tijdens uw verhuizing? Of het nu gaat om een verhuizing, vakantie of een andere reden; het is een uitstekende keuze om uw hond onder te brengen bij een hondenpension. Uiteraard brengt u uw trouwe viervoeter niet zomaar onder bij een pension en is het belangrijk dat het hondenpension betrouwbaar, professioneel en persoonlijk is. Bij hondenpension Veldhoef in Putten, Noord-Holland, brengt u uw hond zorgeloos onder terwijl u geniet van uw vakantie of andere bezigheden. Dit pension is kleinschalig en persoonlijk en geeft uw hond alle aandacht die hij/zij verdient.

Uw hond beleeft ook een heerlijke vakantie tijdens het verblijf bij dit pension

Wanneer u heerlijk van uw vakantie geniet is het natuurlijk alleen maar leuk als uw hond ook een vakantiegevoel ervaart tijdens het verblijf in een hondenpension. Bij Veldhoef in Putten komt dit helemaal in orde. Dit pension is de perfecte plek om uw hond naartoe te brengen. In het pension hebben de honden meer dan genoeg ruimte in de natuur om te rennen en te spelen. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook de mogelijkheid om andere honden te ontmoeten gedurende het verblijf in het pension. Twijfelt u hoe uw hond het zal ervaren om in het hondenpension op vakantie te gaan? Dan klinkt een proefdag waarschijnlijk als muziek in uw oren. Door middel van een proefdag komen ze er bij dit professionele pension achter hoe uw hond het verblijf ervaart en hoe de omgang met andere honden verloopt, wel zo geruststellend!

Neem contact op met deze professionals

Heeft u interesse in de diensten van dit hondenpension tijdens vakantie en wilt u graag meer informatie of een proefdag inplannen voor uw hond? Neem dan contact met ze op via de contactgegevens op de website van het pension. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

https://veldhoef.nl/