Liberty printairmaxzijn
Image default
Dieren

Bij de dierenarts nabij Oosterbeek kunt u terecht met al uw huisdieren

Zoekt u een dierenarts in of nabij Oosterbeek die écht naar u luistert? Bezoek dan huisdierkliniek Hornstra in Arnhem, waar vriendelijke en deskundige dierenartsen werken! Zij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar, voor het behandelen en beoordelen van de gezondheid van uw dieren. U kunt overigens bij deze dierenarts in Arnhem, nabij Oosterbeek terecht met allerlei soorten dieren:

  • Katten
  • Honden
  • Konijnen
  • Cavia’s
  • Ratten
  • Fretten

Heeft uw huisdier een behandeling gehad en is er daarna nog middelen nodig? U hoeft dan geen afspraak te maken, want u kunt u uw bestelling gewoon komen ophalen bij de balie. Hier krijgt u dan ook advies over het medicijngebruik. U kunt hier overigens ook terecht voor anti-vlooienpipetjes, wormtabletten en speciaal dieetvoer.

Goede behandeling met de juiste apparatuur

Bij Huisdierenkliniek Hornstra snapt men dat uw huisdier heel belangrijk voor u is. Daarom schakelt u  een expert in als uw huisdier gezondheidsproblemen heeft. U kiest hier ook de dierenarts die het best bij u past. De arts zorgt er met kennis, ervaring en de juiste apparatuur voor dat uw trouwe viervoeter of ander dier zo snel mogelijk weer gezond is. Zo kan er een CT-scan worden gemaakt, maar ook kan uw dier worden opgenomen voor een operatie, en verblijven op de verpleegafdeling. Ook volgen de specialisten regelmatig bijscholingen over diergeneeskunde en communicatie met dieren. Zo kunnen ze uw huisdier altijd optimaal helpen

Maak eenvoudig online een afspraak

Denkt u dat uw huisdier een gezondheidsprobleem heeft? Maak dan eenvoudig online een afspraak. U kunt een afspraak maken wanneer u dat uitkomt, en dat kan ook in het weekend. Wilt u van tevoren meer weten over de behandeling of bijvoorbeeld de kosten ervan? Bel dan even naar deze dierenarts in Arnhem, nabij Oosterbeek. Ze staan u graag te woord, en voorzien u graag van professioneel advies, zodat uw huisdier er snel weer bovenop is.

 

https://www.dedierenarts.nl/