Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

De Urban Arrow bakfiets kopen? Maak eerst een proefrit

Bent u geïnteresseerd in de elektrische bakfiets Urban Arrow? Kom dan langs bij Fietskar.nl, dé grootste online fietswinkel van ’t Gooi. Maar ze hebben ook een grote fysieke winkel. Hier maakt u op uw gemak een proefrit op de Urban Arrow bakfiets waarna u deze uiteraard in de winkel kunt kopen. Weet u al zeker dat u deze stabiele bakfiets wilt kopen? Dan kunt u dit uiteraard ook online doen. Fietskar.nl staat bekend om de grote voorraad en snelle levertijd. En nog een fijne bijkomstigheid; de elektrische bakfiets Urban Arrow wordt gratis thuis geleverd.

Keuze uit verschillende modellen

Wanneer u de Urban Arrow bakfiets wilt kopen, heeft u keuze uit drie opties:

  1. Urban Arrow Family Bosch Active: standaarduitvoering met middenmotor.
  2. Urban Arrow Family Performance: krachtige middenmoter met schijfremmen
  3. Urban Arrow Family Performance CX: zeer krachtige motor en een accu van 500 watt.

Rijdt u bijvoorbeeld veel in heuvelachtige gebieden? Dan is de elektrische bakfiets Urban Arrow Family Performance CX zeer geschikt. Hoeft u alleen de kinderen van en naar school te brengen, dan is de standaard uitvoering een prima optie.

Bijpassende accessoires

Bij de Urban Arrow bakfiets kunt u diverse accessoires kopen. Denk bijvoorbeeld aan een extra bankje, afdekhoes, afdekzeil en regentent. Zo bent u op elke weersvoorspelling goed voorbereid. Deze accessoires vindt u ook in het uitgebreide online assortiment en bestelt u binnen enkele muisklikken.

Snel schakelen met een compleet versnellingsnaaf

De elektrische bakfiets Urban Arrow is uitgerust met een versnellingsnaaf die het mogelijk maakt om traploos te versnellen. Hierdoor kunt u snel en direct schakelen. De versnellingsmogelijkheden zitten dus niet aan het stuur vast. Hierdoor kunt u snel schakelen wanneer u in een andere omgeving fietst. Voor de specificaties van deze elektrische bakfiets kunt u kijken op de website van Fietskar.nl. Liever persoonlijk advies ontvangen? Kom dan langs in de winkel in Hilversum. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

http://fietskar.nl