Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Een comfortabel vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Wanneer u vaak op pad bent met uw hond, dan bent u voor uw vakantie of weekend weg uiteraard op zoek naar een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Recreatiepark De Groote Vliet heeft een bungalowpark met geschikte vakantiehuizen waarin u, bijvoorbeeld met z’n tweeën of met het hele gezin, met de hond kunt genieten van een welverdiende ontspannende tijd. Het park ligt in Wervershoof, aan het mooie IJsselmeer. Een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan, biedt natuurlijk de mogelijkheid om een wandeling te maken met de hond langs het IJsselmeer of de mooie tulpenvelden. Ontdek de mooie natuur van West-Friesland en de waterrijke omgeving samen met uw gezelschap.

De geschikte plek voor een karpervisvakantie

Wandelen en fietsen kan perfect in de omgeving van Recreatiepark De Groote Vliet, maar in het park zelf vindt u net zoveel natuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een karpervisvakantie? Een perfecte tijd voor de vissportliefhebber. Het park heeft een eigen visvijver en biedt dus de perfecte locatie voor een karpervisvakantie. Witvissen, karpers, palingen en snoekbaarzen, u vindt hier allerlei soorten vis. Bij de receptie kunt een visvergunning verkrijgen en een maximum van twee hengels per persoon is toegestaan. Zo biedt het park alle benodigdheden voor een kapervisvakantie. U hoeft zich geen zorgen te maken over lange afstanden naar de vijver, want vrijwel alle vakantiehuizen liggen aan het water. Heeft u een eigen boot? Deze kunt u gerust bij uw vakantiehuis aanleggen. Bespreek de mogelijkheden met het park voor een ideaal verblijf.

Geniet van uw verblijf op een natuurrijke locatie

In niet veel recreatieparken in Nederland vindt u een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan, maar wel bij Recreatiepark De Groote Vliet. Daarnaast is er een eetcafé en zijn er verschillende sportvelden en speeltuinen. Voor jong en oud is er veel te beleven. Wanneer u meer informatie wilt over de vakantiehuizen, een karpervisvakantie of de andere mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft, neem dan contact op met het recreatiepark.