Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van noppenfolie

Als je een product wilt verzenden dat breekbaar is, heb je opvulmateriaal nodig. Opvulmateriaal beschermt het product tegen vallen en stoten tijdens de verzending. Er zijn verschillende soorten opvulmaterialen, maar noppenfolie is een van de populairste. En dat is niet voor niets, want noppenfolie heeft veel voordelen. Maar wat zijn deze voordelen? Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter! 

Lichtgewicht 

Het voordeel van noppenfolie is dat het vergeleken met andere opvulmaterialen, erg licht is. Hierdoor is het makkelijk te verplaatsen. Ideaal dus als je een nieuwe rol moet aanbreken. Een ander voordeel van lichtgewicht, is dat het bespaart op de transportkosten. Hoe lichter het pakket is, hoe minder je ervoor betaald. Het zou dus zonde zijn om een pakket vol te stoppen met opvulmateriaal dat erg zwaar is. 

Duurzaamheid 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarom is het als bedrijf ook van belang om daarin mee te gaan. Om een steentje bij te dragen, kun je kiezen voor een duurzame vorm van opvulmateriaal. Noppenfolie is zo’n duurzame keuze. Het folie is erg stevig en daardoor kan het meerdere keren gebruikt worden. Klanten kunnen het bijvoorbeeld gebruiken voor het beschermen van spullen. Wordt het folie niet hergebruikt? Dan kan het gerecycled worden.

Flexibiliteit 

Noppenfolie is niet alleen lichtgewicht, het is ook nog eens erg flexibel. Het folie vormt zich gemakkelijk rond de artikelen in de verzenddoos. Hierdoor worden de lege ruimtes gevuld en heeft het product geen ruimte om te verschuiven. Als het pakket tijdens de verzending valt, vangt het folie gevuld met lucht alle stoten op. 

Bestel het gemakkelijk online!

Ben je overtuigd dat noppenfolie een goede vorm van opvulmateriaal is? Neem dan een kijkje op de website van Rotim verpakkingen en ontdek het aanbod aan noppenfolie van Rotimshop. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je informeren!

https://www.rotimshop.nl/