Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Lekkernij uit Duitsland

Lust je ook wel eens een lekker glaasje wijn, of misschien een biertje? Wat dacht je van een glaasje Apfelkorn? Dit friszoete likeurtje, is afkomstig uit Haselünne in Duitsland. Vaak wordt dit drankje gedronken als een après ski. Maar natuurlijk kan je dit ook bij andere gelegenheden drinken. Het is maar net hoe je dit zelf wilt gaan drinken. Dit drankje is te combineren met andere frisdrank, maar het allerlekkerste is gewoon puur drinken met wat ijsblokjes erbij. Makkelijk en snel, online een fles apfelkorn kopen bij DrankDozijn. Voordeel is dat je hiervoor niet naar de winkel hoeft te gaan en zeker ook geen rekening hoeft te houden met de openingstijden van een winkel. Omdat dit allemaal via de webshop besteld kan worden, is het mogelijk om midden in de nacht een bestelling te plaatsen. 

 

Leuke aanbieding

Online het winkelmandje vullen met de drankjes en andere producten die jij graag wilt hebben. Een bestelling van minder dan twaalf flessen, daar wordt de normale bezorgkosten voor in rekening gebracht. Een bestelling die bijvoorbeeld vandaag voor 21.00 uur is geplaatst, wordt de volgende dag al geleverd. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling op een andere locatie te laten bezorgen, of deze zelf af te halen bij een dichtstbijzijnde afhaalpunt. 

Bij DrankDozijn zijn er regelmatig zeer leuke aanbiedingen te vinden. Zeker aan te raden om apfelkorn te kopen bij DrankDozijn, omdat deze nu ook in de aanbieding is. Leuk om in huis te hebben, maar zeker ook een leuk cadeau om aan iemand te geven. 

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met dit Restaurant in Oostvoorne

Organiseer een evenement met de lekkerste tapas in omgeving Veenendaal

Dit restaurant met hotel is de ideale uitvalsbasis voor een weekend weg