Liberty printairmaxzijn
Image default
Attracties

Een schoolreis naar een Billybird park ligt voor iedereen binnen handbereik

Een schoolreis is iets waar veel kinderen al lang van tevoren naar uitkijken. Logisch, want wie heeft er nou geen zin in een dag lang vertier met zijn vriendjes en vriendinnetjes? De BillyBird parken staan garant voor een geslaagde dag. Niet alleen voor een schoolreis, maar ook voor gezinsuitjes en andere evenementen. De parken bieden de gelegenheid tot recreatie in de natuur, zonder dat je daar als bezoeker te diep voor in de buidel hoeft te tasten. Zo blijft een schoolreis of daguitje voor iedereen tot de mogelijkheden behoren.

De wensen van kinderen beantwoorden

Met een schoolreis naar een van de drie parken beantwoord je precies aan de wensen van kinderen. Vraag je als leerkracht waar een kind heen zou willen, dan is het antwoord vaak volmondig ‘Efteling’, ‘Walibi’ of ‘Dolfinarium’. Stuk voor stuk heerlijke pretparken, maar er hangt wel een flink prijskaartje aan. Ook als ouder durf je de vraag haast niet te stellen, je wilt je kinderen namelijk niet teleurstellen door ze te moeten vertellen dat dat wel heel duur is. Neem je ze op een schoolreis of gezinsuitje mee naar een van de BillyBird parken? Ook dan beantwoord je aan hun behoefte aan een dagje activiteit, buitenlucht en verrassende elementen.

Een leuke dag voor een betaalbare prijs

Organiseer je een schooluitje, dan wil je daar het liefst een zo laag mogelijke bijdrage van de ouders voor vragen. Zulke extra uitgaven zijn dan ook voor lang niet iedereen een vanzelfsprekendheid. Ook jij als ouder wilt de kosten voor een dagje op stap met je gezin zo mogelijk wat drukken. Dankzij de lage ticketprijzen bij de drie parken van deze keten hoef je je over de financiële kant geen zorgen te maken. Het geld wat je bespaart op de entree, kun je besteden aan een smakelijk extraatje in het park, een heerlijk ijsje bijvoorbeeld! De koelbox en tas vol gesmeerde boterhammen kun je dus ook thuislaten.

https://billybird.nl/hemelrijk/